Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 01 Sep 2018, 12:30
Oklagija bi trebala bit zabavna tema na kojoj se svi mozemo nasmijati i opustit,a nema ni uvredljivih kategorija.Prosle godine je bila gutavija.
Samo shvatiti kao salu i ne uzimati puno srcu.
Evo meni je krivo sto sam zaboravila za srce i juliu, kasnije sam se sjetila i zelenog Sta cu sad, Boze moj
Zaboravila si ti i mene među trolove.
Koštat ćeš me pobjede.
Oklagija bi trebala bit zabavna tema na kojoj se svi mozemo nasmijati i opustit,a nema ni uvredljivih kategorija.Prosle godine je bila gutavija.
Evo meni je krivo sto sam zaboravila za srce i juliu, kasnije sam se sjetila i zelenog Sta cu sad, Boze moj
Koštat ćeš me pobjede.
Trebao si sibnut u pp da pucas na pobjedu.Pogurala bih te
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Koštat ćeš me pobjede.
Trebao si sibnut u pp da pucas na pobjedu.Pogurala bih te
Rum wrote: 01 Sep 2018, 12:42
Nije lako od silne liste ne biti ni na jednoj to oni znaju
Ooooo znnaaaaammmm kako da ne znam
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata