EKV
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7446 times
- Been thanked: 17305 times
- Status: Offline
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7446 times
- Been thanked: 17305 times
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1050 times
Re: EKV
Njihove pjesme su imale dublji smisao gotove sve , šteta što su se članovi navuklii na teške droge , inače opčenito majke su uvjek volile pustiti djevojčice na recimo koncert Lepe Brene nego njih

Ostalo je cutanje.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13996 times
- Been thanked: 9661 times
Ti bas lupetas...Hurija wrote: 04 Sep 2018, 15:13 Njihove pjesme su imale dublji smisao gotove sve , šteta što su se članovi navuklii na teške droge , inače opčenito majke su uvjek volile pustiti djevojčice na recimo koncert Lepe Brene nego njih![]()
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Koliko sam upratio, tvoja je verzija dosta tocnija....nepoćudni su status imali...Hurija wrote: 05 Sep 2018, 22:01Klara , oprosti ponešto sam pročitala i pratila sam bend , ako smatraš neka bude , ipak je rieč o muzici .
Kog interesuje barem u zimskim noćima![]()
Ali unatoc tome, meni nikad nisu sjeli, a ni u drustvu nitko nije slusao tada...vjerojatno je tu i ponajviše razlog...
Habibti, ya nour el - ain... 

Tih par i jedino poznajem....Hurija wrote: 05 Sep 2018, 22:41Krug, Sedam dana , Par godina za nas sve asocira na teške droge i tzv, krize , slušali su se u mom kraju možda zbog Margite
Sta znam, ok, ali nemam nekih "usidrenih" osjecaja...
Nesto je drugo, kad uz odrastanje slusas neku muziku...nakon 50 godina ce te zdrmati

- Hurija
- Pandora
Teško je bilo nabaviti neke albume i stvari, sjećaš li se presnimavanja na kasete pa onda dobiješ sto puta presnimljenu stvar, ploča bude sva iskrzana preskače , ne vjerujem daje EKV u početku imala tiraž veći od 50 000 -da , cenzura i oštra konkurencija je radila svoje , kritičari takođe .
Ostalo je cutanje.
Hurija wrote: 05 Sep 2018, 22:50 Teško je bilo nabaviti neke albume i stvari, sjećaš li se presnimavanja na kasete pa onda dobiješ sto puta presnimljenu stvar, ploča bude sva iskrzana preskače , ne vjerujem daje EKV u početku imala tiraž veći od 50 000 -da , cenzura i oštra konkurencija je radila svoje , kritičari takođe .

Cenzura, da...mada je pred kraj, drugu polovinu osamdesetih postalo prilicno liberalno..., naravno, za zemlju takvog tipa uredjenja...

Jesi gledala dokumentarac hrt...zlatne godine...?
Uopce rock osamdesetih, sa akcentom na novi val...
Dosta prica o cenzuri, pozivanju na informativne razgovore i slicno...
Kako sam zaboravio, o kojem je bendu rijec

Aaaa momci?!! Šta vam dodje ono uuuuu-uuu-uuuuu...šta, ha?!

- Hurija
- Pandora

Ostalo je cutanje.
PointHurija wrote: 05 Sep 2018, 23:11Ma zato su djeca oficira i umjetnika valjda većinom bili rokeri,slušala sam i čitala , mislim da je zato bio i kvalitet a danas ima desetak hiljada , treba da je napredna ili nazadna
naočita jeli i obrnuto i eto albuma

Kakva god vremens bila...morao si biti opako iznadprosjecan, da bi usao u ozbiljan studio i snimio nesto....
Danas nesto uloze u fb, nesto kod kirurga, brzi kredit za studio i eto "glazbene zvijezde"