S ciljem da im zgade zivot ovi uzese zavezljajcice, onakve k'o na damirovom avataru i dodjose u Bihac.Ko zna kakvom rutom.S glavom u torbi.Pod otvorenim nebom.Gladni i zedni.Preko stranih zemalja.Neprijateljski nastrojenih.
Hinjski i planski
Moderator: Krokodil Behko

Da, bilo je relativno lako po lijepom vremenu, ali sada će biti poteškoća. Bogami, nije vam lako biti u centru tih nevolja, a ne možeš ništa mnogo da pomogneš.Chloe wrote: 01 Sep 2018, 23:43 Malo slikovitog prikaza... Doduše, fotke iz jula mjeseca, u Sedri ima smještenih, priprema se sabirni centar kod nas ali se trażi način kako vodu obezbjediti jer općina je ne da...
Ima svega, niti je lako njima a nije ni nama... A zima dolazi.

.. obratite se ovom gospodinu,on je nadlezan za sva ta pitanja ...i ostalo ...Chloe wrote: 04 Sep 2018, 22:46 U Bihaću je bilo ubistvo u pokušaju.
USK plaća najveći ceh za nerad Granične policije i Ministarstva bezbjednosti.
Rasprave o migrantima meni izazivaju mučninu u żeludcu, posebno kod onih koji idu u krajnost.
Ljudi su mi se zgadili na jednom forumu na kojem sam postala linkove fotografija kampa nakon velikih kiša u julu mjesecu. Da bi me optużili da zaradjujem na migrantima. Lako je sakriti se iza monitira, moralisati, pametovati, glumiti humanitarce neka zasuču rukave i nešto naprave, vide ne bi imali vremena ni volje pametovati po forumima i oko takvih stvari se svadjati, ama molili bi Boga za koju minutu opuštenosti da zaborave ono što su vidjeli i čuli, ali....
Gubi se ljudskost, gubi se milost... Samo materijalizam, sebičnost... I pitamo se kud ovaj svijet ide...![]()

Postoje zakonske procedure kao i Zakoni o azilantima koje treba ispoštovati ... EU kroji sudbinu Balkana i migranata, tako da nije sve ni do nespremnosti i nesposobnosti BiH.Pasaga wrote: 05 Sep 2018, 05:09.. obratite se ovom gospodinu,on je nadlezan za sva ta pitanja ...i ostalo ...Chloe wrote: 04 Sep 2018, 22:46 U Bihaću je bilo ubistvo u pokušaju.
Rasprave o migrantima meni izazivaju mučninu u żeludcu, posebno kod onih koji idu u krajnost.
Ljudi su mi se zgadili na jednom forumu na kojem sam postala linkove fotografija kampa nakon velikih kiša u julu mjesecu. Da bi me optużili da zaradjujem na migrantima. Lako je sakriti se iza monitira, moralisati, pametovati, glumiti humanitarce neka zasuču rukave i nešto naprave, vide ne bi imali vremena ni volje pametovati po forumima i oko takvih stvari se svadjati, ama molili bi Boga za koju minutu opuštenosti da zaborave ono što su vidjeli i čuli, ali....
Gubi se ljudskost, gubi se milost... Samo materijalizam, sebičnost... I pitamo se kud ovaj svijet ide...![]()
izmedju ostalog i za sto hitniju deportaciju istih van granica BH .....![]()
![]()

Pasaga wrote: 05 Sep 2018, 05:09.. obratite se ovom gospodinu,on je nadlezan za sva ta pitanja ...i ostalo ...Chloe wrote: 04 Sep 2018, 22:46 U Bihaću je bilo ubistvo u pokušaju.
izmedju ostalog i za sto hitniju deportaciju istih van granica BH .....![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)