Skoro cijelu, čast izuzecimaKrokodil Behko wrote: 05 Sep 2018, 09:47 Chloe pobrojala cijelu administraciju, među one koji slabo navraćaju, a Ina se nešto buni![]()
A Ina se s pravom buni. Svaki dan je tu
Moderator: Krokodil Behko
Skoro cijelu, čast izuzecimaKrokodil Behko wrote: 05 Sep 2018, 09:47 Chloe pobrojala cijelu administraciju, među one koji slabo navraćaju, a Ina se nešto buni![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A ovo nećeš da pokažeš ... svoj majstorskustorm wrote: 05 Sep 2018, 18:09 Kako su zlatne ruke prepoznate
Eo za glasace moje, sve vas volim i biti ce mira nekad, ja vam kaem
IMG_20180905_161935.jpg

Ma oni bi samo da sam jos cesce tu....Nice try wrote: 05 Sep 2018, 17:41Skoro cijelu, čast izuzecimaKrokodil Behko wrote: 05 Sep 2018, 09:47 Chloe pobrojala cijelu administraciju, među one koji slabo navraćaju, a Ina se nešto buni![]()
![]()
A Ina se s pravom buni. Svaki dan je tu![]()
se moze na njima sesati...Čupava wrote: 05 Sep 2018, 18:30 Meni djeluje kao da se igra
A ovo jesu li naopako polijepljene pločice ?Ili ha vidim naopako ..
![]()
E jesi vidjela, Srculence, zatvorila ordinaciju ..Sibila wrote: 05 Sep 2018, 19:15
molim te da se ne vezem previse...![]()
brinem oko brams...
spejs predala tamo nesto ..hepi je..
nema heidi...
cvrle nesto na poslu..
ma puna mi vas je glova...
a nekad muslim i srce...
eto. komuniciram inino nepoznato pismo...![]()

Čupava wrote: 05 Sep 2018, 19:21E jesi vidjela, Srculence, zatvorila ordinaciju ..Sibila wrote: 05 Sep 2018, 19:15
molim te da se ne vezem previse...![]()
brinem oko brams...
spejs predala tamo nesto ..hepi je..
nema heidi...
cvrle nesto na poslu..
ma puna mi vas je glova...
a nekad muslim i srce...
eto. komuniciram inino nepoznato pismo...![]()
Mislim se sta ćemo sad kad nam bude trebala..
Ostavi nas kad nam je najteže ..
P.S
Nauci se quotati![]()
![]()

Jel' toliko pogrešno?Nice try wrote: 05 Sep 2018, 17:41Skoro cijelu, čast izuzecimaKrokodil Behko wrote: 05 Sep 2018, 09:47 Chloe pobrojala cijelu administraciju, među one koji slabo navraćaju, a Ina se nešto buni![]()
![]()

Zasto si ih morala staviti bilo gdje?Chloe wrote: 05 Sep 2018, 21:28Jel' toliko pogrešno?Nice try wrote: 05 Sep 2018, 17:41Skoro cijelu, čast izuzecimaKrokodil Behko wrote: 05 Sep 2018, 09:47 Chloe pobrojala cijelu administraciju, među one koji slabo navraćaju, a Ina se nešto buni![]()
![]()
Dugo sam gledala u koju kategoriju da ih stavim ta mi se činila baš fora...
![]()

Nakače se i bez razloga ... onda bi bilo najbolje ne ulaziti nikako ...
ina wrote: 05 Sep 2018, 18:41Ma oni bi samo da sam jos cesce tu....Nice try wrote: 05 Sep 2018, 17:41Skoro cijelu, čast izuzecimaKrokodil Behko wrote: 05 Sep 2018, 09:47 Chloe pobrojala cijelu administraciju, među one koji slabo navraćaju, a Ina se nešto buni![]()
![]()
![]()
A ti...to bi znacilo da uopste nisi primijetila one dane moga nedostatka.Dobro, dobro. Priblizava se vrijeme kad ces me stvarno pozeljeti.... :imex
Jest fora i neka siChloe wrote: 05 Sep 2018, 21:28Jel' toliko pogrešno?Nice try wrote: 05 Sep 2018, 17:41Skoro cijelu, čast izuzecimaKrokodil Behko wrote: 05 Sep 2018, 09:47 Chloe pobrojala cijelu administraciju, među one koji slabo navraćaju, a Ina se nešto buni![]()
![]()
Dugo sam gledala u koju kategoriju da ih stavim ta mi se činila baš fora...
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests