Isto. Kako starim sve je goreIdeja wrote:Izbjegavam razmjene nježnosti u javnosti: Poljubac, zagrljaj, držanje za ruku i nekako ali žvakegluho bilo

Moderator: spacebound
Isto. Kako starim sve je goreIdeja wrote:Izbjegavam razmjene nježnosti u javnosti: Poljubac, zagrljaj, držanje za ruku i nekako ali žvakegluho bilo
Spanac_113 wrote:ja izbjegavam, ne zato sto sam prerastao jos mi je 12 godina u glavi, nego zato sto kad pocnem nesto nemrem stat
a i bezze mi je 'nazubljen' hodat gradom, nekako mi je pervy
Pa neces se sexati ako se cmoknes par putaHurija wrote: 08 Sep 2018, 16:26Nezgodno je kod nas se žena brzo etiketira od društva mislim da zato treba biti obazriva .
To smeta onim starim zenamaDivlja_u_srcu wrote: 08 Sep 2018, 17:30 Ništa ljepše nego vidjeti dvoje kako se vole, paze..
meni to ne smeta..ne Mora se pretjerivati u javnosti ali mi je dakako čudnije ne vidjeti to na paru..Ja volim pokazati kad nekog volim, a kome smeta šta ću mu ja![]()
Naravno da se ustručavam i da ne ponašam isto u javnosti i kad smo sami.Maja wrote: 11 Dec 2013, 00:44 Kada ste u vezi ljubite li se, grlite i držite za ruke na ulici, kafiću, faksu, kod prijatelja ili bilo gdje gdje niste sami. Jeste li totalno opušteni dok to radite pred drugima ili se ipak malo ustručavate?