Nervira me...
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9796 times
- Been thanked: 16468 times
- Status: Offline
Re: Nervira me...
Naravno da ima problem, ali je nerazumna i sa njom je nemoguce o tome razgovarat.Izuzetno je kriticna ali nikad prema sebi, mana lako uocava ali ne svoje.Ocekuje bespogovorno postovanje i prosle godine kad sam joj samo jednu stvar koja mi smeta rekla nije pricala sa mnom 2 sedmice.Dramu napravila.Smrtno s- uvrijedila :granaTako da evo vec godinu sve sto kaze i uradi skupljam i dijelim samo s muzem.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Draga Space, majka je to. Pokusava prebaciti svoj osjecaj krivnje na tebe jer si joj najpodloznija. Upravo iz tog razloga sto sutis i ne branis se ona to koristi. Zato sto si majku stavila ispred sebe. Znam taj osjecaj. Mozda nisi ni svjesna toga ali... Sve dok ne kazes otvoreno i konkretno da te prestane koristiti za svoje frustracije i ne okrenes se, nece prestati. A kad progutas knedlu, kazes da ti treba majka koja ce te voljeti zbog tebe a ne zbog nekog sjecanja na nekoga i okrenes se pa se ne javis dok ona tebe ne nazove, a nazvat ce, nece shvatiti sta radi. Moze proci i mjesec dana ali ce shvatiti i pocet ce te gledati drugim ocima.
To je moje vidjenje.
To je moje vidjenje.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
- spacebound
- Urednik foruma
Ona je uvijek bila stroza i gora u svemu prema meni, starijem djetetu, ali u zadnje dvije godine se potpuno promijenila.S njom se ne moze razgovarat, ustvari ni o cemu, uvijek je upravu, a druga strana nerealna.Kazem , pokusala sam jednom reci kako se osjecam jer imam osjecaj da me iskoristava, smrtno se naljutila.U zadnje vrijeme je i ne zovem cesto i napeta sam kad je kod mene i kad joj odem, i za Bajram me malo bocnula.Ja jesam preemotivna i jako osjetljiva i kad to zna trebala bi malo da obrati paznju na svoje rijeci.Pojede me.
Jutros opet komentar:Sto ja za sve padam u vatru
jer smo o necemu razgovarale, a ja jednostavno imam visi i zucniji ton kad me nesto jako zanima.Nisam ljuta, strastvena sam i temperamentna(kao otac a.r.),a ona hladna k'o led.I onda temu opet o meni, kako ja vako nako, tako.Vise o malo cmu s njom i razgovaram.Prisjedne mi pa najcesce klimam glavom.
Jutros opet komentar:Sto ja za sve padam u vatru

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Za ton i strast pri razgovoru te razumijem jer i sama sam takva, s tim što me posao naučio samokontroli ali dam sebi oduška ...
Dok si tu trebali si se posavjetovati sa stručnom osobom, možda će vam daljina pomoći da prevazidjete problem komunikacije ali može vas i udaljiti. Mati je jedna, nemoj da jednom žališ zbog propustanih trenutaka.

Dok si tu trebali si se posavjetovati sa stručnom osobom, možda će vam daljina pomoći da prevazidjete problem komunikacije ali može vas i udaljiti. Mati je jedna, nemoj da jednom žališ zbog propustanih trenutaka.

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- spacebound
- Urednik foruma
Hannibal wrote: 09 Sep 2018, 10:22 jesil probala da se prijavis na sve za ljubav pa da to pred kamerama rijesite

-
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
Mene nerviras vise od 30 godinaspacebound wrote: 08 Sep 2018, 09:07 Nervira me sto me za 30 godina nije prihvatila takvu kakva sam, ja nisam k'o ona, nisam k'o sestra i nikad necu biti.Ja drugacije pricam, drugacije razmisljam, drugacije reagujem, a haman ce i umrijet ili ona ili ja, a nikad se nece pomirit s tim da je podsjecam na tako joj mrskog bivseg,a i rahmeti muza.Sta mogu, na kraju krajeva ona ga je birala, nisam ja![]()
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3039 times
Zivot me nervira
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4957 times
- Been thanked: 6784 times
Ne da me nervira nego ne mogu milo trabunjati oko
neumjerenih (jer da....
eto mislim da smo svi ponekad licemjerni) licemjera.
Jer ako me uz pozdrav pitaju jednom kako si... A pri tome nastave dalje (ok jednom zure na posao)...
Ok i drugi put (macka im bolesna)...
Prolazi i treci put.... Nisu nesto raspolozeni.
E na sledecem istom koraku... idu direkt na od*ebaus .

neumjerenih (jer da....

Jer ako me uz pozdrav pitaju jednom kako si... A pri tome nastave dalje (ok jednom zure na posao)...

Svijest ima sidrište.
- uvijek_kontra
- zmajček
- Mood:
- Has thanked: 3908 times
- Been thanked: 3744 times
space, ja mislim da ce se to rijesiti kad odes. Onaj koji je blizu kuci I na raspolaganje, uvijek je najgori. Zapamti to. Kad ne mozes promjenit nju, mjenjaj sebe. Ali tako, da te to vise ne dotice, ne kako njoj pase.

„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
ina wrote: 10 Sep 2018, 09:31 Ne da me nervira nego ne mogu milo trabunjati oko
neumjerenih (jer da....eto mislim da smo svi ponekad licemjerni) licemjera.
![]()

Ovdje su svi kao ljubazni [osim moga cojeka] i svako svakog pita kako si, dok ustvati nikog nije briga kako si, pa i da zastane na trenutak i da te poslusa, opet niko ne bi zapamtio kako si

- spacebound
- Urednik foruma
...ljudi koji nikad nista ne lajkaju i ne komentarisu na facebooku
Bit ce obrisani
pa nek muzevire nekom drugom 

- spacebound
- Urednik foruma
Eh eto, sa 164 na 116 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9533 times
- Been thanked: 11272 times
- Status: Online
spacebound wrote: 11 Sep 2018, 08:40 ...ljudi koji nikad nista ne lajkaju i ne komentarisu na facebookuBit ce obrisani
![]()
Nigdje ovakvog kulturnog svijeta, ko na forumu, lajkamo sve živo

- spacebound
- Urednik foruma
Ovi na fb su posebna sorta, mahaluse, samo da mu je sve znat', e ne's kod mene viseKrokodil Behko wrote: 11 Sep 2018, 09:38spacebound wrote: 11 Sep 2018, 08:40 ...ljudi koji nikad nista ne lajkaju i ne komentarisu na facebookuBit ce obrisani
![]()
Nigdje ovakvog kulturnog svijeta, ko na forumu, lajkamo sve živo![]()

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Joj tebe, mozda ljudi samo nisu aktivni, zagrizeni za fb
Ni ja onaj period dok sam ga imala, niti sam kome sta lajkala niti komentarisala. Niti bila aktivna. Mogli su i mene tako okarakterisati

Ni ja onaj period dok sam ga imala, niti sam kome sta lajkala niti komentarisala. Niti bila aktivna. Mogli su i mene tako okarakterisati

- spacebound
- Urednik foruma
Ma ovi su aktivni, stalno nesto objavljuju, cak sam izbrisala "prijateljicu" kojoj sam u maju poslala poruku i naravno odmah je procitala, ali od tada nije nasla za shodno da mi odgovori 

- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
spacebound wrote: 11 Sep 2018, 09:48
Ovi na fb su posebna sorta, mahaluse, samo da mu je sve znat', e ne's kod mene visePosalje zahtjev za prijateljstvo, prihvatis, godinu dana poslije nit ti se kad obratio/la nit kad kakav komentar ostavio/la, lajk, nista.Al' de da malo
Aha
![]()