Prije dođe punica i kaze
zene vas moraju slusati ili kaze ne vracaj mi se ako odes.
I to je to.
Dakle problem danas je u majkama tj punicama e sad gdje je punica u isto vrijeme i svekrva da se eskivirati.
Moderator: spacebound
GrijesisKrokodil Behko wrote: 13 Sep 2018, 13:46 Pa ti oženi puno mlađu
To mogu samo bogataši, a znamo i zbog čega.
Sasvim je normalno biti gentleman u takvim situacijama...a nije moj problem, sto se to ovdje ocjenjuje kao slabost...predmet zadirkivanja, pa vam ego ne da to.Mutevelija wrote: 14 Sep 2018, 22:15 Ma ne misli storm ba tako nego hoce da izgleda džentlmenski u ocima foruma ši iica.
nasilan fizički kontakt opravdavam samo u samoodbrani. u uvodnoj priči nedostaju detalji, pa ne mogu izraziti svoje mišljenje...
Zena udari muza,muz nju.. i obrnuto.. nigdje kraja.. radje se rastati svak na svoju stranu..lejlamo wrote: 15 Sep 2018, 20:06nasilan fizički kontakt opravdavam samo u samoodbrani. u uvodnoj priči nedostaju detalji, pa ne mogu izraziti svoje mišljenje...
a što se tiče citiranih komentara, ko god bio zlostavljač, zaslužio je odgovor. od fizičkog nasilja ne možeš se braniti riječima ili šutnjom i ignorisanjem, nego udri i ne biraj kuda i ščim.
naša i vaša milicija neće poduzeti adekvatne mjere. besmisleni protokoli dovedu do toga da, nakon prijave i privremenog lišenja slobode, nasilnika i žrtvu opet sastave, tj. najnormalnije ga pošalju kući, sa pojačanim bijesom i većom željom da naudi. tako da...![]()
![]()
Ne konstantno mlaćenje, naravno. Ja sam isključivo mislila na situaciju kada se dogodi da partner fizički nasrne na tebe da se braniš i uzvratiš..a nakon toga, bez ikakve dileme, slijedi razlaz..tu se nema šta nastavljati agonija ili pokušavati popravljati..to je jasno.alcapone wrote: 15 Sep 2018, 22:00Zena udari muza,muz nju.. i obrnuto.. nigdje kraja.. radje se rastati svak na svoju stranu..lejlamo wrote: 15 Sep 2018, 20:06
nasilan fizički kontakt opravdavam samo u samoodbrani. u uvodnoj priči nedostaju detalji, pa ne mogu izraziti svoje mišljenje...
a što se tiče citiranih komentara, ko god bio zlostavljač, zaslužio je odgovor. od fizičkog nasilja ne možeš se braniti riječima ili šutnjom i ignorisanjem, nego udri i ne biraj kuda i ščim.
naša i vaša milicija neće poduzeti adekvatne mjere. besmisleni protokoli dovedu do toga da, nakon prijave i privremenog lišenja slobode, nasilnika i žrtvu opet sastave, tj. najnormalnije ga pošalju kući, sa pojačanim bijesom i većom željom da naudi. tako da...![]()
![]()
lejlamo wrote: 15 Sep 2018, 21:30 je li tema fizičko nasilje nad djecom?
ti ne znaš ni o čemu si otvorio temu.
prijaviti svakako, ali, i u samoodbrani zatući svakako ....
Team lejlamo, zagorkaZagorka wrote: 16 Sep 2018, 00:47 Jest nam ovo svima šokantno kad žena odalami koji put muža, toliko da na svim portalima osvane i svi na jutarnjoj kafi bruje o tome.
A u komsiluku svako od nas ima bar jednog lika koji redovno udara ženu. Niko ga živ ne komentira.
Interesantno.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests