grozdjar wrote: 17 Sep 2018, 21:38
Dobro vece
I pozdrav svim prisutnim i opravdano odsutnim od novajlije
Bicu fin i šušati sve redom sto mi se naredi Idemo dalje Nisam smio da prvim postom uzdrmam javnost pa ce to mozda biti u tek tek drugom postu
Pozdrav novajlijo.
I dobro nam dosao
Posto si novi da ti dam prvi i najvazniji savjet.
Najbolje ti je da slusas samo mene.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Mala_Mu wrote: 17 Sep 2018, 21:44
Pozdrav novajlijo.
I dobro nam dosao
Hvala eMeM i hajd odmah i drugi zadatak jer je taj prvi isuvishe lagan za moj kapacitet, sposobnosti i mogucnosti
E kad si tako poslusan...
Da bi te shvatili ozbiljno prvi korak je da se upises u spomenar. Ovdje viewtopic.php?f=4&t=347&start=320
A zatim u istom tom pod forumu posjetis i ostale teme tipa.. kako ste dospjeli na forum, s kim zivite i vase ime.. cime se bavite itd
Nadam se da ne trazim previse
Mala_Mu wrote: 17 Sep 2018, 21:44
Pozdrav novajlijo.
I dobro nam dosao
Hvala eMeM i hajd odmah i drugi zadatak jer je taj prvi isuvishe lagan za moj kapacitet, sposobnosti i mogucnosti
Da bi te shvatili ozbiljno prvi korak je da se upises u spomenar. Ovdje viewtopic.php?f=4&t=347&start=320
A zatim u istom tom pod forumu posjetis i ostale teme tipa.. kako ste dospjeli na forum, s kim zivite i vase ime.. cime se bavite itd
Mala_Mu wrote: 17 Sep 2018, 21:57
Pa nisam bash mislio da moram i trebam raditi jer to necu
Inache sam malo pricao i dobio savjet: hajde i ti, slobodno lupni nogom o pod. I za smjestaj kad su rekli cetverosoban ja reko NE, samo jednosoban da mogu sam, ne trebaju mi josh tri susjeda. Svakako su se oprostili: e pa dobro grozdjar
Ne daj Boze Ti vec imash toliko obiljezja da te ne moze niko fuliti
Nego zaposjele me cure pa ni da se okrenem al polako i sigurno i onda i ti dodje na red