Ne stignem vas pratiti, ne 'obradim" 2% foruma, nemam kad
Evo vam svima
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
E da znaš da sam ljuta što ne nađeš vreme za nasSheval wrote: 16 Sep 2018, 17:32 I jos nesto...ako vas ne lajkam tu, ne znaci da vas mrzim:)
Ne stignem vas pratiti, ne 'obradim" 2% foruma, nemam kad![]()
Evo vam svima![]()
Nisi u istom kosu. Za tebe uvijek nadjemsrculence7 wrote: 16 Sep 2018, 18:51E da znaš da sam ljuta što ne nađeš vreme za nasSheval wrote: 16 Sep 2018, 17:32 I jos nesto...ako vas ne lajkam tu, ne znaci da vas mrzim:)
Ne stignem vas pratiti, ne 'obradim" 2% foruma, nemam kad![]()
Evo vam svima![]()
![]()
![]()

Evo reko sam vam i ovdje.

Bolje curu nego deckauvijek_kontra wrote: 19 Sep 2018, 06:23 ..sto je mladji nasao neku curu, ne svidja mi se nikako. Mislim, nije da je losa cura al neki postupci.. ne podrzavam. Jos ako se zacopO, izludicu.![]()

ti kao majkauvijek_kontra wrote: 19 Sep 2018, 10:51 Ne slazem se, Rume.
Kakav god im izbor, ako valja njima, meni jos bolje ALI moram ovdje kukat jer sam se razocarala.Tesko ce danas momci naci pravu I pametnu curu. Da ne nabrajam jos sta...
Koje?
Vidjela od Vece - kaze se "odnio", ne "odnjeo"alcapone wrote: 14 Sep 2018, 19:45 Kad vidim one klosare sa pitbulom bez brnjice a glume opasne momke a da krene pitbul odnjeo bi ga zajedno sa povodcem
Julia-Klara wrote: 19 Sep 2018, 13:42Vidjela od Vece - kaze se "odnio", ne "odnjeo"alcapone wrote: 14 Sep 2018, 19:45 Kad vidim one klosare sa pitbulom bez brnjice a glume opasne momke a da krene pitbul odnjeo bi ga zajedno sa povodcem
![]()
sad ce doc soc da prica o kategorickom imperativu pa se ti zezajDivlja_u_srcu wrote: 19 Sep 2018, 12:53 zašto tolikona gejeve i lez’bez brige
![]()
nerazumijem nikako,,u kojem vijeku živimo ali ljudi su ipak ostali u svom nekom mišljenju i uvjek isto gađenje; daleko im moja kuća bila, fuj, nenormalno i sl.
Ja sam uvjek bila otvorena na tu temu i skroz na prirodan način a ne nekakvo gađenje..imam prijateljicu jako dobru koja je godinama osjećala vise za žensko nego muško..eno je udala se za jednu i imaju troje djece..meni je drago zbog njih, bitno je da se voli i niko nije kriv ako je drugačije stvoren.. A sto je najgore znam za dosta žena koje bi se odrekle svoje djece da doznaju da su otišli u krivom smjeru..![]()
neznam nemam svoje dijete ali nikad nikad ga se ne bi odrekla ni zbog čega, roditelji trebaju da budu tu za djecu ma kakav god problem ili šta god imali, koliko god krivo to bilo.
Dosta se puta nadjem u društvu koji o tome raspravlja,, kao jadna djeca, oni ispaštaju; kako je njima imati dve mame ili dvoje tate,,djeca druga ih mobaju,,nisu djeca kriva krivi su roditelji, sve dolazi od kućnog odgoja.
A na kraju svi smo ljudi, kakvi god da smo, koga god voljeli na koji god način, treba da smo tu jedni za druge i da čistimo ispred svojih pragova a ne tuđih.

Pa ono kad si u klubu i tamo je lom pa kazes ludjelo

greeneyes wrote: 19 Sep 2018, 14:16Pa ono kad si u klubu i tamo je lom pa kazes ludjelo![]()

PMS?Čupava wrote: 19 Sep 2018, 19:22 Kad neko riječ po riječ šalje sms om..pffff
Primjetila sam ovih dana da me svašta nervira ...![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests