Šta bi rekli da vam donesu.
Bi li to bilo vaše najdraže jelo i piće ili nešto što odavno želite probati, a niste imali priliku.
uuuh pa tebi moraju ventilaciju u mezar/grob napraviti. Potusit ces sve crve dole.blento59 wrote:grah, ljute fafarone, glavica luka, vruca pogaca i posle hladno pivo
Ja imam osjećaj da stari ljudi na kraju umru od gladi. Uvijek par dana pred kraj prestanu da jedu. Mislim, ti koji umiru sporo, ne ovi koje prekine infarkt ili nastradaju u udesu.Hana84 wrote:Radila sam u starackom domu i vise puta bila prisutna " poslednjim trenucima zivota." Ono sto su trazili bila je voda.
Majo ja ti bez cipsa i sladoleda mogu zauvijek
Maja wrote:Majo ja ti bez cipsa i sladoleda mogu zauvijek![]()
Ko si ti...šta si ti...jesi li insan uopšte
ista sam ti takva... sladoled i nekako,al´ onda cu uvijek izabrat onaj najnezdraviji, magnum il´ tako nesto... a cipsa bi moglo bit puno fudbalsko igraliste, mozda bi uzela jedan dvamadam Bovary wrote:Obzirom kad sam nervozna da ne mogu nista progutati,(a vesela sigurno u tim trenucima ne bih bila)ne bih trazila apsolutno nista
![]()
(Majo ja ti bez cipsa i sladoleda mogu zauvijek)
mcdonaldsgejsha wrote:Hranu iz mcdonaldsa..
i puno puno čokolade
Znam da nije zdravo , ali ionako se radi o posljednjem obrokublento59 wrote:mcdonaldsgejsha wrote:Hranu iz mcdonaldsa..
i puno puno čokolade
![]()
![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests