aha, ako si u braku , a jedno ne radi, da li to znaci, da je osoba lijena

Moderator: VIP
aha, ako si u braku , a jedno ne radi, da li to znaci, da je osoba lijena
Može biti a i ne mora....statebriga wrote: 14 May 2018, 19:54aha, ako si u braku , a jedno ne radi, da li to znaci, da je osoba lijena![]()
da, moze biti a ne moraČupava wrote: 14 May 2018, 20:01Može biti a i ne mora....statebriga wrote: 14 May 2018, 19:54aha, ako si u braku , a jedno ne radi, da li to znaci, da je osoba lijena![]()
ako muž radi a žena ne, ili obrnuto, niko od oboje ne čeka milost... dužan je svako da izdržava onog drugog... bar tako mislim...
Čekati milost za mene ima drugo znacenje, ono zdrav, sposoban za rad.... ljencaris po cijelu dan, sa jednog guza na drugi, čekaš da ti ko da za osnovne potrebe, ili tražiš..
kakva šteta!!!statebriga wrote: 14 May 2018, 18:26super, jos jednan dokaz da sam davno i na vrijeme izasla iz analane fazesrculence7 wrote: 14 May 2018, 18:13 Po Frojdu, škrtost, tvrdičluk, preterana urednost i i gomilanje stvari imaju veze sa analnom fazom razvoja ličnosti i navikavanjem na čistoću.
Zapravo objašnjenje je da poklanjanje prevelike pažnje činu pražnjena i preterano hvaljnje deteta svaki put kada obavi nuždu, može dovesti do pridavanja preterane važnosti ovoj aktivnosti, a kao posledica ovakvih roditeljskih postupaka, dolazi do razvoja analano-zadržavajuće ličnosti, kojoj su svojstvene ove osobine. Ukratko, reč je o fiksaciji![]()
![]()
necuzloćko tokmak wrote: 15 May 2018, 00:03kakva šteta!!!statebriga wrote: 14 May 2018, 18:26super, jos jednan dokaz da sam davno i na vrijeme izasla iz analane fazesrculence7 wrote: 14 May 2018, 18:13 Po Frojdu, škrtost, tvrdičluk, preterana urednost i i gomilanje stvari imaju veze sa analnom fazom razvoja ličnosti i navikavanjem na čistoću.
Zapravo objašnjenje je da poklanjanje prevelike pažnje činu pražnjena i preterano hvaljnje deteta svaki put kada obavi nuždu, može dovesti do pridavanja preterane važnosti ovoj aktivnosti, a kao posledica ovakvih roditeljskih postupaka, dolazi do razvoja analano-zadržavajuće ličnosti, kojoj su svojstvene ove osobine. Ukratko, reč je o fiksaciji![]()
![]()
možeš li ikako da se vratiš u tu hanalnu fazu?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests