Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Socrates wrote: 26 Sep 2018, 16:33
Slazem se, seks je vazan. Mozes ga dobiti od milion zena, na kraju krajeva, mozes I platiti za njega.
Ljubav bas i nije tako lako na raspolaganju. Svima nam je potreba.
sve je u zivotu bazirano na potrebama, ali u vezi dvije osobe ljubav bez seksa ne moze opstati ,zato takva ljubav ovisi od seksa
Briga, ne lupaj. Veza dvije osobe ne moze opstati bez mnogih stvari. Recimo, ako nemaju sta da jedu, pomrijece od gladi. Ako nemaju krov nad glavom, pokrepace od zime. Zatim, ne moze opstati bez povjerenja. Itd. Itd.
ama znam, ali pisem konkretno o ovisnosti ljubavi od kvalitete seksa naravno , ako nema povjerenja, nema ni zdrave veze
brakovi mogu opstati tokom materijalne krize
ako nema strasti , nema ni zivota
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Socrates wrote: 26 Sep 2018, 16:33
Slazem se, seks je vazan. Mozes ga dobiti od milion zena, na kraju krajeva, mozes I platiti za njega.
Ljubav bas i nije tako lako na raspolaganju. Svima nam je potreba.
sve je u zivotu bazirano na potrebama, ali u vezi dvije osobe ljubav bez seksa ne moze opstati ,zato takva ljubav ovisi od seksa
Briga, ne lupaj. Veza dvije osobe ne moze opstati bez mnogih stvari. Recimo, ako nemaju sta da jedu, pomrijece od gladi. Ako nemaju krov nad glavom, pokrepace od zime. Zatim, ne moze opstati bez povjerenja. Itd. Itd.
ama znam, ali pisem konkretno o ovisnosti ljubavi od kvalitete seksa naravno , ako nema povjerenja, nema ni zdrave veze
Pa kako onda ti zivis?
Ja ne vidim nikakvu strast u tebi.
De, kafe ti, skini ovog trola sa diskusije samo par dana. Pp-ajte se malo, nek' se co'jek malo obrazuje.
Pa kako onda ti zivis?
Ja ne vidim nikakvu strast u tebi.
De, kafe ti, skini ovog trola sa diskusije samo par dana. Pp-ajte se malo, nek' se co'jek malo obrazuje.
postoji niz razloga zasto ti ne vidis strast u meni prvi osnovni razlog, strast se ne moze osjetiti na internetu/forumu
pa od cega zive simorasne osobe u brakovima
bez strasti nema zivota
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"