Ih kad moram izmoliti like

Hvala

To si nako rekla....i ti i janez ....
Znaš šta...
Ova predivna frizura je ujedno I inspirirajuca. Moras dobro da pazis sa ovakvim frizurama, jer postoji opasnost da ce svi prisutni muskarci u autima na raskrsnici stati gledajuci u frizuru. Zaboravice zaradjivati pare. Zaboravice da su krenuli negdje autom. Moguce su I saobracajne nesrece manjih razmjera. Hodaj ponosno, ali uvijek misleci I na javnu sigurnost.Zagorka wrote: 21 Sep 2018, 00:05 Moja trenutna. Identična. Imam ekstra novu frizerku koja radi samo djevojke i mlade žene, i strogo prati trendove, sav joj je materijal prva klasa. Oduševljena sam.
Mala, bolja mi je ova tvoja mnogo od one bordo.![]()
Marš konjinoSocrates wrote: 26 Sep 2018, 21:30Ova predivna frizura je ujedno I inspirirajuca. Moras dobro da pazis sa ovakvim frizurama, jer postoji opasnost da ce svi prisutni muskarci u autima na raskrsnici stati gledajuci u frizuru. Zaboravice zaradjivati pare. Zaboravice da su krenuli negdje autom. Moguce su I saobracajne nesrece manjih razmjera. Hodaj ponosno, ali uvijek misleci I na javnu sigurnost.Zagorka wrote: 21 Sep 2018, 00:05 Moja trenutna. Identična. Imam ekstra novu frizerku koja radi samo djevojke i mlade žene, i strogo prati trendove, sav joj je materijal prva klasa. Oduševljena sam.
Mala, bolja mi je ova tvoja mnogo od one bordo.![]()
![]()
Prekrasno Prekrasno Prekrasno![]()
Pa hocu, cekam da naraste kosa
Ovako i ovako.
Pa de ono crveno sto si mislila. Ako ces uz oci, savrsena.Heidi wrote: 26 Sep 2018, 21:45 E ta nije mnogo nasminkanasvidja mi se
Mada, moja boja ociju uz ove boje bas i ne ide, hmm