Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Julia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 16:29
sljedece godine planiram sa sestrom malo putovati Hercegovinom, a mozda pomalo i po Bosni...vakat je otici, vidjeti piramide, dok nisu turisti navalili
mene za vodića nemoj, kad se ovako otisnemo po brdima hanuma mi uvijek govori polahko ba noge mi otpadaju + što bih išao putevima koji nisu poznati turistima...
I ne planiram, ne sekiraj se A sto me se covjek boji, braco slatka
Necu ti nista, rileks
sljedece godine planiram sa sestrom malo putovati Hercegovinom, a mozda pomalo i po Bosni...vakat je otici, vidjeti piramide, dok nisu turisti navalili
mene za vodića nemoj, kad se ovako otisnemo po brdima hanuma mi uvijek govori polahko ba noge mi otpadaju + što bih išao putevima koji nisu poznati turistima...
Necu ti nista, rileks
ma nije meni zbog mene titam, bujrum al fakat nezzz polahko po brdima zjahat...
Necu ti nista, rileks
ma nije meni zbog mene titam, bujrum al fakat nezzz polahko po brdima zjahat...
Julia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 16:22
Ebi ga navika, mLogo gutas onda Evo primjera, a slobodno sama upisi u "search" "UVIJK", samo ce ti se kaz'ti ...Evo da ti docaram malo....
Uvijek..tacno ovo tipkam da se uvjerim da li mi radi, s obzirom da je sve u jednom danu.
Gledaj Klara, istina je da ne klikam uvijek na preview, i da tipkajuci pravim mnogo greski.
Izvini to mi je uvijek bolo oci , nadam se da se ne ljutis (puno)
I jos jedna rijec (sve ostalo je podnosljivo) - rijec uvijk umjesto uvijek
Ma ne ljutim se uopste. Ali mislim da bi covjek koji hoce gramaticki da koriguje druge, morao sam biti perfektan na tom polju. A ti Klara nisi
Sad ipak skuzih da slovo "e" ne izlazi bash najbolje. Morala sam se vratiti i stisnit ga malo jace
Ne bih dalje da produzujem ovu temu, ali jedna je stvar ne koristiti pravilno interpunkciju a sasvim druga ne pisati rijeci ispravno. Nekad neispravno napisana i izgovorena rijec moze covjeka zaista dovesti u nezgodnu situaciju.
To je moje misljenje.
Druga stvar na koju moramo jedni drugima skretati paznju je kad primjetimo da nas sagovornik ne zna ispravno znacenje rijeci koju koristi.