Zar tebi nije?Nebitno koliko ti je debeo novcanik zar se ne gusis u ovoj nezdravoj atmosferu, pogotovo sad, u vrijeme predizborne kampanje?Ne znam je li mi gori bezobrazluk politicara ili glupost i apatija naroda kao cjeline.Cijela drzava, od zdravstva, skolstva, raznih uprava...Godinama mi se skuplja, a nista ne mogu da promijenim.Kad nisam ljuta onda sam razocarana...alcapone wrote: 29 Sep 2018, 13:38Zar ti je toliko lose ovdespacebound wrote: 29 Sep 2018, 13:36 Svaki put kad djelic vijesti cujem pozelim da sam jos jucer sjela u autobus sa kartom za Rosenheim u jednom smjeru i vizom u pasosu.Od danas ne propustam vijesti![]()
![]()
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9801 times
- Been thanked: 16489 times
- Status: Online
Re: Samo da kažem.......
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa nigdje nije savrseno, sta znam volim ovaj grad i puno sam vezan za njega, a prozvakace i ovo kao sto je i dosad.. imao sam ponuda al me nije privlacilo..spacebound wrote: 29 Sep 2018, 13:41Zar tebi nije?Nebitno koliko ti je debeo novcanik zar se ne gusis u ovoj nezdravoj atmosferu, pogotovo sad, u vrijeme predizborne kampanje?Ne znam je li mi gori bezobrazluk politicara ili glupost i apatija naroda kao cjeline.Cijela drzava, od zdravstva, skolstva, raznih uprava...Godinama mi se skuplja, a nista ne mogu da promijenim.Kad nisam ljuta onda sam razocarana...alcapone wrote: 29 Sep 2018, 13:38Zar ti je toliko lose ovdespacebound wrote: 29 Sep 2018, 13:36 Svaki put kad djelic vijesti cujem pozelim da sam jos jucer sjela u autobus sa kartom za Rosenheim u jednom smjeru i vizom u pasosu.Od danas ne propustam vijesti![]()
![]()
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Razumijem te u potpunosti... par sedmica jedva i već mi dosadi, pa se pitam kako ostali svijet koji živi tu, kako izdrži .. svaki put se vise razočaran, a uvijek idem sa nadom da će biti bolje a zapravo sve gore...spacebound wrote: 29 Sep 2018, 13:41Zar tebi nije?Nebitno koliko ti je debeo novcanik zar se ne gusis u ovoj nezdravoj atmosferu, pogotovo sad, u vrijeme predizborne kampanje?Ne znam je li mi gori bezobrazluk politicara ili glupost i apatija naroda kao cjeline.Cijela drzava, od zdravstva, skolstva, raznih uprava...Godinama mi se skuplja, a nista ne mogu da promijenim.Kad nisam ljuta onda sam razocarana...alcapone wrote: 29 Sep 2018, 13:38Zar ti je toliko lose ovdespacebound wrote: 29 Sep 2018, 13:36 Svaki put kad djelic vijesti cujem pozelim da sam jos jucer sjela u autobus sa kartom za Rosenheim u jednom smjeru i vizom u pasosu.Od danas ne propustam vijesti![]()
![]()

Ne cudi me broj mladih koji odlazi... pa i neka odlaze, neće imati za čim žaliti..
.
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Poziv na treću tribinu Laburističke stranke BiH i proslavu rođendana FIKRETA ABDIĆA BABE!
by PR Laburisti BiH | 26. sep. 2018 | Vijesti
Pozivamo članove i simpatizere Laburističke stranke BIH na tribinu, a ujedni i proslavu „Babinog“ rođendana koja će se održati u subotu 29. septembra 2018. godine, s početkom u 15:00 sati u Marjanovcu, na igralištu „Borik“.

Sve je stvar perspektive...i ovdje u slo, naci ces hrpu ljudi, koji kukaju...
Svatko sebi neka gleda najbolje, to je sve.
Habibti, ya nour el - ain... 

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ne bi ni mene privlacilo da si mogu priustiti parfem od 230 KMalcapone wrote: 29 Sep 2018, 13:54Pa nigdje nije savrseno, sta znam volim ovaj grad i puno sam vezan za njega, a prozvakace i ovo kao sto je i dosad.. imao sam ponuda al me nije privlacilo..spacebound wrote: 29 Sep 2018, 13:41Zar tebi nije?Nebitno koliko ti je debeo novcanik zar se ne gusis u ovoj nezdravoj atmosferu, pogotovo sad, u vrijeme predizborne kampanje?Ne znam je li mi gori bezobrazluk politicara ili glupost i apatija naroda kao cjeline.Cijela drzava, od zdravstva, skolstva, raznih uprava...Godinama mi se skuplja, a nista ne mogu da promijenim.Kad nisam ljuta onda sam razocarana...alcapone wrote: 29 Sep 2018, 13:38Zar ti je toliko lose ovdespacebound wrote: 29 Sep 2018, 13:36 Svaki put kad djelic vijesti cujem pozelim da sam jos jucer sjela u autobus sa kartom za Rosenheim u jednom smjeru i vizom u pasosu.Od danas ne propustam vijesti![]()
![]()

Al ispade gore med i mljeko tece
Ma nije bit u parama samo mala , onda bi svi otisli..
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Nije stvar u lošem životu, koliko u lošoj atmosferi ali smo svi kolektivno odgovorni za istu. Svi bježe. Neka bježe. Krivo mi je jedino kad mi pametuju oni koji su ovdje svašta radili. Moj radni kolega je dobio otkaz jer je imao firmu u sukobu interesa sa našom firmom. Lijepo upozoren da prestane, nije htio. Dobio otkaz i ode u Njemačku, nije mogao više raditi i zaradjivati ni sa svojom firmom dovoljno, drugi bili bolji i to isti oni privatnici kojima je on bio konkurencija ali nepoštena, uzimao im posao ispred nosa...
Toliko je čangrizav, lajav i negativan naspram BiH da smo se posvadjali zadnji put, to mi je teško palo ali sam mu rekla da nije bio ništa bolji gradjanin od političara koji vode ovu državu.

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
Vecinom jeste.
Doduse ja sam dosad mogla otici, imam tamo sestru.. ali sam previse vezana za svoje.
No da sam na mjestu Space i da imam djecu o kojoj trebam brinuti davno bih se pokupila.
I ne nije ni tamo med i mlijeko ali barem ne moras gledati na svaki fening i mozes priustiti svojoj porodici neke osnovne stvari koje ovdje vecina ne moze( pogledati i malo izvan svog kruga ljudi)
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa I vi svi ste vecinski negativni prema BIH. Ne vidim koja je tu razlika od tog bivseg kolege, Chloe.
A I to da je radio svasta je malo pretjerano reci. To sa sukobom interesa je jedan sasvim uobicajen mali dogadjaj.
A I to da je radio svasta je malo pretjerano reci. To sa sukobom interesa je jedan sasvim uobicajen mali dogadjaj.
Last edited by Socrates on 29 Sep 2018, 14:42, edited 1 time in total.
. . . . . . . . .
- spacebound
- Urednik foruma
Hajde prodji Bosnom, obidji skole, bolnice, vidi imaju li gaze u zenickoj bolnici, vidi kakvi su nam udzbenici, hajde izvadi neku potvrdu u opstini, nesto iz katastra, sjedi malo pred prodavnicu da cujes pricu, hajde malo citaj komentare na klixu, ako na clanku o sisama Kate Upton ne vidis svadju "ko je poceo rat" glavu mi sijeci.Prodji i raspitaj se ko se gdje zaposljava i da li se moze zaposlit sposoban ili ce mu mjesto uzet podoban.Pitaj koliko se placa anestezija za kolonoskopiju jer je "nema" i zasto reagensa za uraditi nalaz hormona stitne zlijezde ima za neke, a neki moraju raditi privatno...Mogu ja ovako do sutra...
I de mi nadji gdje sam ja rekla da je igdje med i mlijeko.
A da smo najjadnija zemlja u Evropi je suha cinjenica.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
- spacebound
- Urednik foruma
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-uvj ... /171203035
Ovo nikom nije bitno, bitno je presipat iz supljeg u prazno - rs ce se odvojit, e nece, i hb ce, e nece, i tako njih trojica godinama, godinama, godinama, a puk ushicemo klice, svaki svom poglavici.
Ovo nikom nije bitno, bitno je presipat iz supljeg u prazno - rs ce se odvojit, e nece, i hb ce, e nece, i tako njih trojica godinama, godinama, godinama, a puk ushicemo klice, svaki svom poglavici.
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
Joj od nase bolnice imam traume.
Onih 7 dana sto sam bila.. ko zombi
Haj spavaj kad ti po ormaricima hodaju zohari

Onih 7 dana sto sam bila.. ko zombi
Haj spavaj kad ti po ormaricima hodaju zohari

- spacebound
- Urednik foruma
Jah, prosli haman vikend, jedan ovdje, valjda se kandidov'o za parlament, platio pjevaljku(selma bajrami) napravio teferic i eto mu glasova
Nisam mogla spavat, culo mi se krestanje do prozora 
Na to nase predizborne kampanje lice, ha ja, kakvi poslovi, putevi, rjesenja za nebrojene probleme, pjevaljku nam dajte, da je diramo s masni prsti

Na to nase predizborne kampanje lice, ha ja, kakvi poslovi, putevi, rjesenja za nebrojene probleme, pjevaljku nam dajte, da je diramo s masni prsti

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
A mene bi u top strpali kad se osvrnem na Ceca mentalitet.
. . . . . . . . .