ah, ma svi bi vi gurnuli Severinu u svojoj krevet, ne serucakajteSocrates wrote: 02 Oct 2018, 17:36 Pretpostavljam da cemo Seve malo vise podrzavati jer je na malo visem nivou od pjevaljke iz Sabac Carsije.
slobodno recite da vas plasi i privlaci
Moderator: Krokodil Behko

ah, ma svi bi vi gurnuli Severinu u svojoj krevet, ne serucakajteSocrates wrote: 02 Oct 2018, 17:36 Pretpostavljam da cemo Seve malo vise podrzavati jer je na malo visem nivou od pjevaljke iz Sabac Carsije.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Reci mi da me malo trolaš i sta misliš koliko je meni godina?statebriga wrote: 02 Oct 2018, 17:38pa nije posebno privlacno ni musko starije od vlastitih godina , zasto se to iskljucivo spominje zenamamad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 17:35Pa nebi valjalo da je drugačije, zar ne?statebriga wrote: 02 Oct 2018, 17:30za razliku od tebe, ti si mladji od nje, a izgledas 15 godina starijemad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 16:07 ali nastranu sve
još uvijek je dobro(..)držeća
(u zagradi su izostavljena slova a ne insinuacija na neke dijelove tijela)![]()
I fakat mislim tako, ove nove pjevačke nade pojedine joj ne mogu ni opelit...![]()
![]()
ti mladi starohan se odlucio pisati kako zena izgleda dobro, kako da joj je 60 i kusur![]()
![]()
Ne znam zasto si mene citirala.statebriga wrote: 02 Oct 2018, 17:39ah, ma svi bi vi gurnuli Severinu u svojoj krevet, ne serucakajteSocrates wrote: 02 Oct 2018, 17:36 Pretpostavljam da cemo Seve malo vise podrzavati jer je na malo visem nivou od pjevaljke iz Sabac Carsije.![]()
slobodno recite da vas plasi i privlaci![]()

citirala sam te jer mi je cejf narcisoSocrates wrote: 02 Oct 2018, 17:44Ne znam zasto si mene citirala.statebriga wrote: 02 Oct 2018, 17:39ah, ma svi bi vi gurnuli Severinu u svojoj krevet, ne serucakajteSocrates wrote: 02 Oct 2018, 17:36 Pretpostavljam da cemo Seve malo vise podrzavati jer je na malo visem nivou od pjevaljke iz Sabac Carsije.![]()
slobodno recite da vas plasi i privlaci![]()
Il' ti to nasumice?![]()

lalalalallla aha aha ah haaaaaa kad vi trolate, to je okmad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 17:41Reci mi da me malo trolaš i sta misliš koliko je meni godina?statebriga wrote: 02 Oct 2018, 17:38pa nije posebno privlacno ni musko starije od vlastitih godina , zasto se to iskljucivo spominje zenamamad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 17:35Pa nebi valjalo da je drugačije, zar ne?statebriga wrote: 02 Oct 2018, 17:30
za razliku od tebe, ti si mladji od nje, a izgledas 15 godina starije![]()
I fakat mislim tako, ove nove pjevačke nade pojedine joj ne mogu ni opelit...![]()
![]()
ti mladi starohan se odlucio pisati kako zena izgleda dobro, kako da joj je 60 i kusur![]()
![]()

tvojap ristojnost je na razini preseravanjaSocrates wrote: 02 Oct 2018, 17:48 Ne volim kad me ti citiras.
Znam da nema nista pametno procitat', al' moram kliknuti iz pristojnosti prema sagovorniku.![]()
Naravno.Socrates wrote: 02 Oct 2018, 17:36 Pretpostavljam da cemo Seve malo vise podrzavati jer je na malo visem nivou od pjevaljke iz Sabac Carsije.
Izvini, koji mi?statebriga wrote: 02 Oct 2018, 17:47lalalalallla aha aha ah haaaaaa kad vi trolate, to je okmad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 17:41Reci mi da me malo trolaš i sta misliš koliko je meni godina?statebriga wrote: 02 Oct 2018, 17:38pa nije posebno privlacno ni musko starije od vlastitih godina , zasto se to iskljucivo spominje zenamamad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 17:35
Pa nebi valjalo da je drugačije, zar ne?
![]()
![]()
izgedas prestaro za svoje godine![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest