Da, ne razumijem ni jasrculence7 wrote: 31 Aug 2018, 11:26 Sviđaju mi se neke zabrane, njima je, primetila sam, glavna mera kažnjavanja batinjanje![]()
Pitam se samo koja je fora ovo sa žvakama?
A i ono o ilegalnom okupljanju....svašta.
Moderator: Krokodil Behko
Da, ne razumijem ni jasrculence7 wrote: 31 Aug 2018, 11:26 Sviđaju mi se neke zabrane, njima je, primetila sam, glavna mera kažnjavanja batinjanje![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja se nadam i posedovanja oružjaKrokodil Behko wrote: 31 Aug 2018, 16:21srculence7 wrote: 31 Aug 2018, 11:26 Sviđaju mi se neke zabrane, njima je, primetila sam, glavna mera kažnjavanja batinjanje![]()
Zamisli da kod nas ovo uvedu
Nošenje pištolja bez dozvole povlači za sobom doživotni zatvor, a pucanj iz pištolja, čak i u vazduh, smrtnu kaznu.
Odmah riješimo problem navijačkih huligana, svatovskih huligana, itd![]()

Krokodil Behko wrote: 31 Aug 2018, 10:38 [Osoba koja je osuđana za prljanje ulica tri puta biće primorana da nedjeljom čisti ulice i nosi znak na kome piše: Ja sam mangup koji prlja ulice.
Urinranje u liftu je strogo zabranje, a u liftovima su postavljeni detektori za urin koji kada se aktiviraju, zaustavljaju lift i time zarobe prestupnika, a kazna za ovo je također batinanje.
Svi koji budu uhvaćeni da su započeli barsku tuči, a kazna za ovo je je minimum sedam dana zatvora.
Zabranjeno je nositi bilo kakav džepni nožić, a kazna za lokalno stanovništvo je batinanje, a za strance deprotacija.
.
Vrijeđanje na ulicama, a pogotovo dobacivanje ženama je zabranjeno i za ovo djelo zagarantovana je zatvorska kazna.
Zabranjene su uvrede na vjerskoj osnovi i predstavljaju ozbiljan problem.
Petarde su izričito zabranjene, a posjedovanje pištolja bilo kakve vrste, pa čak i elektronskog startnog je u potpunosti zabranjeno. Nošenje pištolja bez dozvole povlači za sobom doživotni zatvor, a pucanj iz pištolja, čak i u vazduh, smrtnu kaznu.
Prelazak van pješačkog prelaza ili na crveno je zabranjen, a kazna je 10.000 dolara, a zabranjeno je i pušenje na većini javnih mjesta, te je kazna za takvo nešto 5.000 dolara.
spacebound wrote: 04 Jan 2017, 10:44 Seksi opklada
Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspjeti zadovoljiti dvije svoje prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspio, ali nekoliko minuta nakon toga je umro. Njegovo srce nije izdržalo bočicu Viagre koju je popio.
Kakva budala.
U drugu ruku, mozda mu jarani dignu spomenik, a mozda I one dvije![]()

Veca wrote: 06 Sep 2018, 11:04 ...eto, za taj slucaj nisam cula...mamu yebo svoju!
...hej Behko, gle sta ja nadjoh, sad, kad sam trazila taj slucaj, cudi me da ovo nisi vidio!![]()
...navalte ljudiiiiiiii
https://www.bild.de/ratgeber/diaet/diae ... .bild.html

Pa nju možeš gledati i van Grand a..
Bankoška policija nedavno se nemalo iznenadila kad je u stanu jednog osumnjičenika za pljačku, osim ukradene robe pronašla i nešto zaista nesvakidašnje. Naime, dok je u potrazi za ukradenim draguljima pretraživala imanje Danaija Raiwecha policija je pronašla čak 5000 ženskih gaćica, Emirates 24/7.
Razlog tome bio je to što Danai ima nevjerovatnu opsesiju ženskim gaćicama i jednostavno si ne može pomoći da ih ne ukrade.
"Priznao je da ih krade i koristi za samozadovoljavanje. Ono što nas je definitivno iznenadilo još više jest što je njegova žena, osim što mu je pomagala u skrivanju blaga, znala za njegovu opsesiju i podržavala je", izjavio je policijski načelnik Napanwut. Kako prenosi Index, Danai je priznao da neobičnu opsesiju gaji od 18. godine te da je u više navrata bezuspješno tražio stručnu pomoć.
"Istina je, radim to godinama. Po jednoj kući ili stanu, uzimam tri do pet komada. Ne mogu si pomoći, mislim da sam prestao brojati kad sam ih skupio oko dvije hiljade", naglasio je Raiwech. Napanwut je naglasio kako će muškarac biti optužen samo za krađu dijamanata, jer niti jedna od žena nije prijavila nestanak svojih gaćica.

Neki su ljudi inace jako autonomni