ma brateeeee.....storm wrote: 04 Oct 2018, 09:29brt imaš i ti resurse ....mad_max_ba wrote: 04 Oct 2018, 09:23totalnaMaja wrote: 03 Oct 2018, 21:37Sta znaci 180cm. Pa jel ti kamera izasla kroz uho?6. najveća bol koju si doživjeo/la-fizička i psihička
Kolonoskopski pregled, Zenica, Na suho 2010 god, 180 cm totalna
metar i osamdeset je kroz crijeva prošlo.....
ulazim ja u salu i veli doktor skini se, meni ono nezgoda, tam nakih studentica gledaju...
Hajd skinem se ja i dadoše mi peškirić 30x20 cm kao da se pokrijem preko "stidnog mjesta" i legnem na hastal. Veli doktor hajd sad na bok i isturi guzicu vanka, kao fetus položaj. A ja sve vrijeme gledam masati naka sestrica onu "ubodnu kameru" podmazuje je su snečim. Meni već suze idu na oči, kontam jbte tito valja ga sad primit a ono "ubodni uređaj" nije baš ni tanak...
Helem, dade sestra uređaj doktoru u ruke, velim ja doktoru, doktore molim vas pažljivo prvi mi je put, malo se nasmija i jebo mater ubode ga frajer iz prve, nije reko ni bissmillah...
Daljna sječanja su mi ko kroz maglu (a maglovite su i oči bile), nisu mi naumpale ni sestrice ni one studentkinje, sva sramota ovog svijeta je nestala, znam da sam ga primo na koljenima, odozgo, odozdo ta tlane jedne pa druge, sjećam se ko ja na leđima on onaj uređaj nafatava na stomaku drugom rukom na nekoj okuki u crijevima da prođe dalje, tj da ga smota........
I na kraju konačno njegove riječi eto ga gotovo totalna metar i osamdeset. Taj momenat neću zaboraviti, u glavi mi standing ovation, aplauzi, tribine navijača nakon postignutog gola njihovog tima.....
Izvlači, izvlači, izvlači.... izađe "ubodni uređaj", dozivam se, pogledom tražim ono govno od peškirića, jebo mater na drugom kraju sale, kako je tamo završio tice znaju. Stid, sram, sramota se vraćaju, one studentice se smjehulje, ja im pominjem familiju u sebi, a jarane toliko me je ono govno nadulo da se meni da prostiš prdi da bi ih raznio sve. Al đe ću to uraditi.... Pokupi prnje i spuštenog pogleda napusti salu i samo moli Boga, Krišnu, djevicu Mariju i ostale da ne prnem dok ne stignem do wc-a....

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)