Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
storm wrote: 05 Oct 2018, 19:55
Ne znam...cecu mogu kriviti...ona je odrasla osoba, znala sto se dogadja i mogla se ograditi od svega...a najvaznije:
Reći toj djeci istinu...da nisu oni krivi, ali da je bilo kako jest.
A djeca hmmm prvo otac im je, upitno je kako su odgojena, sa kakvim informacijama...a znamo i stanje duha u srbiji...mnogi, premnogi i sad smatraju, kako je to bio castan covjek i sve njihove pizdarije koje su slozili od slovenije pa do kosova...
Upitno je kako bi se bilo tko od nas snasao u takvom okruženju...
Mene zanima, kako ce se ta djeca postaviti kasnije, kad malo sazriju...jos uvijek su djeca i pod raznim utjecajima.
On se fura samo da je opasan, nikad on nece biti kao otac vec njegova sjena..
Ma neam ja pojma o njemu...neki dan sam prvi puta vidio tu sliku momka...
Onako iz daleka ja pricam opcenito o djeci ratnih zlocinaca..
storm wrote: 05 Oct 2018, 19:55
Ne znam...cecu mogu kriviti...ona je odrasla osoba, znala sto se dogadja i mogla se ograditi od svega...a najvaznije:
Reći toj djeci istinu...da nisu oni krivi, ali da je bilo kako jest.
A djeca hmmm prvo otac im je, upitno je kako su odgojena, sa kakvim informacijama...a znamo i stanje duha u srbiji...mnogi, premnogi i sad smatraju, kako je to bio castan covjek i sve njihove pizdarije koje su slozili od slovenije pa do kosova...
Upitno je kako bi se bilo tko od nas snasao u takvom okruženju...
Mene zanima, kako ce se ta djeca postaviti kasnije, kad malo sazriju...jos uvijek su djeca i pod raznim utjecajima.
On se fura samo da je opasan, nikad on nece biti kao otac vec njegova sjena..
Ma neam ja pojma o njemu...neki dan sam prvi puta vidio tu sliku momka...
Onako iz daleka ja pricam opcenito o djeci ratnih zlocinaca..
Uglavnom pogresno ga furaju.. nece ni on daleko dogurati
Hannibal wrote: 05 Oct 2018, 19:51
soc je uvijek volio ekstremne sportove haha
Jesam, brt, priznajem.
Moj je tata bio prvoborac Armije BIH, i naravno da sam ponosan zbog toga. Medjutim, kad imas pusku, imas i silu, a silu mozes upotrijebiti na milion pogresnih nacina.
Tako da sam ja njega ispitao apsolutno svaki detalj oko ratovanja. Ne d'o mu Bog da je pocinio bilo kakav zlocin. Ma sta zlocin, da je nelegalno zaplijenio kamion cigareta i da je to prodao, ja bih mu zamjerio.
Ja sam ispitao porijeklo porodicnog novca u detalje. Tako da je cist.
Mamu nisam imao sta ni ispitivati.
Mogu zamisliti tvoje "rešetanje"
Necu biti iznenadjen ako ti je morao dnevnik ispisati
Ajj ne mogu da vjerujem, poslala mi stara sliku pored nje cedo jovanovic , valjda danas dolazio u sa .. i jos kaze kako je zgodan i pametan i kako ga raja voli