Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote: 07 Oct 2018, 18:13
Goražde, 41.08% do 15h, Podrinjac na aparatima, stranka hara
Čini mi se najniža izlaznost u USK, gdje bi nam najviše trebalo promjena, obzirom na gustinu naseljenosti i stopu iseljavanja.
Trebinje puše Stocu za vrat, sa 49%.
Prljava i podmukla kampanja u USK-a... Ne znam stanje, ni ko vodi, ali kakvo god bilo ne nadam se ničemu dobrom.. A pred nama je..
Da bar nema autonomaša, bilo bi bolje, mada, kako mi se čini, u tom kraju stranke odudaraju po načinu vođenja politike, od filijala u ostalim kantonima.
Krokodil Behko wrote: 07 Oct 2018, 19:20
Da bar nema autonomaša, bilo bi bolje, mada, kako mi se čini, u tom kraju stranke odudaraju po načinu vođenja politike, od filijala u ostalim kantonima.
Zato je izlaznost ovakva kakva je. Zanima me broj nevažećih glasova zbog pritiska koji vrșe na gradjane...
Zato je izlaznost ovakva kakva je. Zanima me broj nevažećih glasova zbog pritiska koji vrșe na gradjane...
Autonomasi su ponovo zivnuli.....
... cujem ...
Velika je greska da se onaj stari drtina nalazi tu,jos na slobodi i vlasti u ruci....
Nesluti mi na dobro .....ono sto cujem ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Autonomasi su ponovo zivnuli.....
... cujem ...
Velika je greska da se onaj stari drtina nalazi tu,jos na slobodi i vlasti u ruci....
Nesluti mi na dobro .....ono sto cujem ....
On se gubi. Jedno te isto priča. Ja. Agrokomerc. Predsjedavajući BiH. I k'o pokvarena ploča.
Cure su glavne. Tj. Ljilja vodi politiku i sve.
Kad god neka delegacija dolazi on je "na putu".
Krokodil Behko wrote: 07 Oct 2018, 19:41
HDZ javlja, da je izlaznost na većinskim Hrvatskim opštinama od 45% do 50%, a to znači ipak malo ispod nivoa izbora iz 2014. godine.
..pa moraju tako...
kako bi inace lazirali izbore..
...ta nece i nemoze sa 20%-30%
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Obavila gradjansku duznost oko 15 sati. Morala se vracati 2x jer je bila guzva.
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata