San o sejtanu
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Re: San o sejtanu
Tako je, Remzo! Pravi momak, za pravu ljubav mrvi sihire kao nevjerovatni Hulk.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 254 times
- Been thanked: 400 times
ma necu srce moje

ja necu svakoga,ja hocu samo Lopove,Kriminalce,Terroriste,Pedofilce i i..samo djubrad od ljudi koje po
mom misljenu nisu nista vredni ni da zive.
- Remzudin
- Inventar foruma
Heidi wrote: 08 Oct 2018, 17:10 Tako je, Remzo! Pravi momak, za pravu ljubav mrvi sihire kao nevjerovatni Hulk.
ljubav je najveca sila koja postoji,protiv ljubav nemoze nikakav Sihir.
ne zelim da postavim primjer,ali ja to sigurno znam
- kiki12
- Sitna buranija
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 41 times
Moze cura i sama da provjeri da li ima na sebi sihire...Ja sam nekad isto to probala..Nek naspe u casu vode i razbije jedno jaje u tu casu,nek zamoli Allaha da joj odgovor da,dali ima to na sebi,,I nek stavi tu casu sa vodom i jajetom u njoj na prozor,al izvana nepokrivati nicim jer mjesec mora da obasja i nek legne spavati. Ujutro kao prvo kad ustane nek pogleda u tu casu znaci prvi pogled mora na casu ..Ako je jaje cisto osalo bez zilica ili nicim prekriveno znaci nema nista na njoj a,ako ima zilice i izgleda kao skuhano onda ima na sebi sihir,,,
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1390 times
Sad i ja moram isprobati.
Samo ce biti problem ne pogledati prvo u mobitel nego u casu:ooo
Samo ce biti problem ne pogledati prvo u mobitel nego u casu:ooo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2190 times
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Socrates, bjez sa ove teme, naograjsat ces
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3479 times
Reakcija ti jer sam ja smotana

Greška.. Halali.

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3823 times
- Been thanked: 2876 times
..obnovi ti malo biologiju....kiki12 wrote: 08 Oct 2018, 18:48 Moze cura i sama da provjeri da li ima na sebi sihire...Ja sam nekad isto to probala..Nek naspe u casu vode i razbije jedno jaje u tu casu,nek zamoli Allaha da joj odgovor da,dali ima to na sebi,,I nek stavi tu casu sa vodom i jajetom u njoj na prozor,al izvana nepokrivati nicim jer mjesec mora da obasja i nek legne spavati. Ujutro kao prvo kad ustane nek pogleda u tu casu znaci prvi pogled mora na casu ..Ako je jaje cisto osalo bez zilica ili nicim prekriveno znaci nema nista na njoj a,ako ima zilice i izgleda kao skuhano onda ima na sebi sihir,,,
sjedinjavanje i razgradnja organskih supstanci ....
...onda vazi o jajima .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Remzudin
- Inventar foruma
Čupava wrote: 08 Oct 2018, 18:07Remzo ....Vjerujem da si mogao uticati i na izbore da si htijeo ...
![]()
imam ja ovde svoje probleme da rijesim,sta mene briga izbore u Bosni
- Remzudin
- Inventar foruma
oho,vidi vidi nije losekiki12 wrote: 08 Oct 2018, 18:48 Moze cura i sama da provjeri da li ima na sebi sihire...Ja sam nekad isto to probala..Nek naspe u casu vode i razbije jedno jaje u tu casu,nek zamoli Allaha da joj odgovor da,dali ima to na sebi,,I nek stavi tu casu sa vodom i jajetom u njoj na prozor,al izvana nepokrivati nicim jer mjesec mora da obasja i nek legne spavati. Ujutro kao prvo kad ustane nek pogleda u tu casu znaci prvi pogled mora na casu ..Ako je jaje cisto osalo bez zilica ili nicim prekriveno znaci nema nista na njoj a,ako ima zilice i izgleda kao skuhano onda ima na sebi sihir,,,

Ako vec znas nesto o tome,zasto onda ne objasnis kako ce da skine svoj Sihir ( ako ga ima )
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4112 times
- Been thanked: 3013 times
- kiki12
- Sitna buranija
Pa koliko je meni receno nemozes sam sebi skinuti sihir..I da zensko nemoze to skidati ,,,Remzudin wrote: 08 Oct 2018, 20:40oho,vidi vidi nije losekiki12 wrote: 08 Oct 2018, 18:48 Moze cura i sama da provjeri da li ima na sebi sihire...Ja sam nekad isto to probala..Nek naspe u casu vode i razbije jedno jaje u tu casu,nek zamoli Allaha da joj odgovor da,dali ima to na sebi,,I nek stavi tu casu sa vodom i jajetom u njoj na prozor,al izvana nepokrivati nicim jer mjesec mora da obasja i nek legne spavati. Ujutro kao prvo kad ustane nek pogleda u tu casu znaci prvi pogled mora na casu ..Ako je jaje cisto osalo bez zilica ili nicim prekriveno znaci nema nista na njoj a,ako ima zilice i izgleda kao skuhano onda ima na sebi sihir,,,s tobom bi se moglo nesto poceti
Ako vec znas nesto o tome,zasto onda ne objasnis kako ce da skine svoj Sihir ( ako ga ima )
- kiki12
- Sitna buranija
Ja neznam nista o tome,,, jedino sam sama imala taj problem prije par godina i nekako salijevanjem strave sam se rijesila i uz Sedefil sam nastavila i uci uci kad sam vremena imala..Samo mi ta cura nesto nije jasna rodjena u Austriji tako da zna nas jezik,!?moja djeca ga tako neznaju pricaju al pisanje hm...
Dobro jutro kolumbokiki12 wrote: 09 Oct 2018, 13:12 Ja neznam nista o tome,,, jedino sam sama imala taj problem prije par godina i nekako salijevanjem strave sam se rijesila i uz Sedefil sam nastavila i uci uci kad sam vremena imala..Samo mi ta cura nesto nije jasna rodjena u Austriji tako da zna nas jezik,!?moja djeca ga tako neznaju pricaju al pisanje hm...

1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3