Znala sam da je neka smicalica u pitanju, ali rekoh, da provjerim...
Hvala za odgovore...
Moderator: VIP

silence wrote:Samo da pitam da li neko zna šta je ovo?Osvojila sam ₤980,000...
Kako?
![]()
Sad sam dobila SMS poruku koja glasi ovako:
Congrats! Your Mobile#
won ₤980,000 in the ongoing Coca-Cola Int'I Mobile Draw. To redeem, send your Name, Mobile and e-mail address to.....

Bicu sretniji, ako me ne budes hvaliotaman pohvalih behka kao normalnog insana
Eto saznala si nešto novo o rodici....Maja wrote:silence wrote:Samo da pitam da li neko zna šta je ovo?Osvojila sam ₤980,000...
Kako?
![]()
Sad sam dobila SMS poruku koja glasi ovako:
Congrats! Your Mobile#
won ₤980,000 in the ongoing Coca-Cola Int'I Mobile Draw. To redeem, send your Name, Mobile and e-mail address to.....koja slučajnost. Danas me zove rodica kaže i ona i muž dobili taj sms pa da joj provjerim na netu.
Odmah sam znala da je lažnjak, a naivna rodica mi nije htjela reći o koliko love se radi, nego samo kaže "novčani iznos"![]()
Isto kao što dobitnici Binga ili lota šute![]()
Te ja malo surfala i nađoh stranicu nekakvu javljaju se ljudi iz sviiiiiiih dijelova svijeta i pitaju za to, a ovaj jedan lik kaže kako je fejk i kako je coca cola objavila na svojoj službenoj stranici da to nije sms od njih, te da ne šalju svoje podatke.

naravno ne postoje normalni ili ljevaci ili desnjaci.A sta bi sa onom rijetkom vec izumrlom vrstom,normalnih,realnih,racionalnih,objektivnih i prije svega postenih?Sheval wrote:Mene su ovdje pozvali jer sam desno orjentiran.

Krokodil Behko wrote:Bicu sretniji, ako me ne budes hvaliotaman pohvalih behka kao normalnog insana

silence wrote:Samo da pitam...![]()
Je li ova obuća koju sam postavila na temi "Obuća" toliko ružna i bez ukusa da sam za nju dobila karmu -5 poena...![]()
---------
---------

Evo ti tvoja slikaHana84 wrote:
Sile, ja i ne znam sta znaci karma i kako se dobivaju plus i minus !
A za cipele...ovako...svidjaju mi se gleznjerice, a ove donje ne bih kupila zbog ovih trakica. Imala sam gotovo identicne jedno ljeto, toliko su me nakon sat vremena kaishici zuljali , da sam ih fakticki mogla nositi samo ako cu se negdje zadrzati sat vremena. Lijepe su i one, ali ja ih ne bih kupila upravo iz razloga " vlastitog loseg iskustva ".

Ne Tooo , softver je bitan mnoooooogo , ja ti preporučujem Android platformugejsha wrote:Znam za tu stranicu,hvala u svakom slučajuUnsub wrote:Moze spasti, itekako da moze.. Cak mozda i vishe od 200 KM...gejsha wrote:Za koliko otprilike spadne cijena mobitela za dvije godine?
Npr ako je sada 500 KM, da li postoji mogućnost da za dvije godine košta oko 300 ?
Ja uzeo nokiu n97 prije 3 god kostala me 1100 KM... a sada joj realna cijena 350 KM.. znaci cijena otisla dole za skoro 750 KM u 3 godine...
Mada nokia vishe nije sto je bila, sad su vishe trazeni iphone ili htc, neki dobar model htc-a, bolji softver imaju od nokie... a ni samsung noviji neki nije los..o
mada ja uvijek nekako nokiu volio i ostao uvijek kod nokie..
edit..
http://www.univerzalno.com
evo stranica za prodaju mob u bosni.. jedna od najjeftinijih varijanti... a mozes i porucit preko neta..
pa razgledaj malo imas skoro sve modele.. izaberes sta te interesuje..![]()
Ma mene taj softver mnogo i ne zanima..