Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Socrates wrote: 09 Oct 2018, 09:50
najgluplje pitanje koje policajac moze da postavi je "Zasto".
Ne, najgluplje je - kuda?
Doduše, primijetio sam da su me to prije pitali, dok sam bio adolescent
Inace, ovo ljeto, 10 drzava, 20.000 km+ ... nista, nigdje policije
djes ...yebemga ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
toxic wrote: 11 Oct 2018, 19:28
To me zanimalo, znaci moguce je da se neutralise, ublazi. Hvala vam
Moja sestra bila alergicna na jagode kad je bila mala i doktor rekao roditeljima da je natjeraju da se dobro najede jagoda.
Ne znam otkud mu ta hrabrost...wtf...
Al upalilo je. Prosla alergija.
Jednoj zeni stizu sleperi robe pa ona to prodaje.
Ne samo odjeca i obuca vec i kisobrani, tasne, igracke, bicikla, posteljina i da ne nabrajam.
Zanima me otkud bi to moglo biti.
Sve kontam da su to stvari koje zaplijene na granici. Ona nece otvoreno da kaze al navodno plati svaki taj sleper po nekolike hiljade.
Maja wrote: 11 Oct 2018, 20:41
Ne samo odjeca i obuca vec i kisobrani, tasne, igracke, bicikla, posteljina i da ne nabrajam.
Sve kontam da su to stvari koje zaplijene na granici. Ona nece otvoreno da kaze al navodno plati svaki taj sleper po nekolike hiljade.
Sposobna poduzetnica Zar to nije moderno, a zapravo bajato-prastari, demokratsko-kapitalistički proklamovani ideal kojem treba težiti
Maja wrote: 11 Oct 2018, 20:41
Sposobna poduzetnica Zar to nije moderno, a zapravo bajato-prastari, demokratsko-kapitalistički proklamovani ideal kojem treba težiti
Jasta je kolko je moj otac pokrao vrata gradjevimskof materijala za svog sefa bude viska vrata ne zapise, pa onda zakine na materijalu i nabere s i to u Majevici tadašnjoj, kaze moglo se krasti
Last edited by Mutevelija on 11 Oct 2018, 21:50, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Samo moj otac nije znao za sebe nego za sefa kod ode u Australiju i ovaj mu cuva stovariste, kud nije htio nikad da uzima godisnji, samo par uzimao, sto bi mi ja cuvo stovariste a da on ladi testise u Australiji
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Pa ne kažem, bilo je poštenih. Ja ne znam jesu li moji, nisu imali potrebe. Ali je činjenica da se kralo, od američkih pozajmica prije svega. Bilo je i poštenih.
Socrates wrote: 11 Oct 2018, 21:58
Pa ne kažem, bilo je poštenih. Ja ne znam jesu li moji, nisu imali potrebe. Ali je činjenica da se kralo, od američkih pozajmica prije svega. Bilo je i poštenih.
I danas ima poštenih.
Koji zaključak možemo izvesti?
Problem kod mog je sto je krao za svog sefa, sto nije za sebe, kasnije kada je obolio sa 33 godine otisao u penziju, ovaj njegov Muris vise nije ni znao za njega.
Da je on krao za sebe pa ni o jada
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav