Da sam umišljen, drugačije bi to izgledalo. Stavljao bih slike svega i svačega.
Ovako, rezonujem. Vjerujem u moć riječi.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bio u krivu il u pravu, ne mora se na sve reagovati.Socrates wrote: 12 Oct 2018, 14:28 Mogu obećati ako me ne budu provocirali.![]()
Nisam ja Gandhi.![]()
Ne mogu na hinjaka provokacije, jebiga.![]()
Jel' možeš ti obećati da ćeš sankcionirati hinjske provokacije?![]()
Slažem se u većini stvari. Međutim, postoje različite vrste provokacija.Maja wrote: 12 Oct 2018, 14:51Bio u krivu il u pravu, ne mora se na sve reagovati.Socrates wrote: 12 Oct 2018, 14:28 Mogu obećati ako me ne budu provocirali.![]()
Nisam ja Gandhi.![]()
Ne mogu na hinjaka provokacije, jebiga.![]()
Jel' možeš ti obećati da ćeš sankcionirati hinjske provokacije?![]()
Odose zivci, vrijeme, na kraju ti forum postane opterecenje, virtualno bojno polje umjesto relaksacije.
Prvo razmislis jel ti to stvarno toliko vazno da se vrijedi kaciti zbog toga.
Ovo nema sad veze s vama trojicom vec onako kazem. I za sebe i za sve forumase.

Jesi, presla si preko mnogih stvari. Misliš da ja ne vidim to?Maja wrote: 12 Oct 2018, 15:35 Mozda jeste meni lakse ali ima bezbroj skakljivih situacija preko kojih sam presla i kao forumas i kao admin.
Isto tako sad znam da ti dzaba pisem. Dok tebi samom ne dosadi skakati nakon svake provokacije bice ovako kako jest.
Jos si ti svjez forumas ali doce vrijeme kad neces imati volje ni da raspravljas, ni pises na ozbiljnim temama jer ces imati osjecaj da si vec sve davno rekao i da bi samo ponavljao pa ces ko i ja visiti na Vjesalima i temama sta ste radili prije i poslije foruma![]()
i ponovo vrijeđašSocrates wrote: 12 Oct 2018, 16:20 I sta sad, Nadrealisti upravo ismijavaju tebe i one poput tebe![]()
Ne moraš se pravdat', jer za to treba intelektualni pristup, a ti si ipak deficitiran u tome.![]()

I umisljen i naivan, a nekad i bitch on the ragSocrates wrote: 12 Oct 2018, 14:38 Nisam ja umišljen, ispuhani vraze, nego stvari dolaze na svoje mjesto.![]()
Da sam umišljen, drugačije bi to izgledalo. Stavljao bih slike svega i svačega.![]()
Ovako, rezonujem. Vjerujem u moć riječi.![]()