Kućni ljubimci
Moderator: spacebound
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14509 times
- Been thanked: 10024 times
- Status: Offline
Re: Kućni ljubimci
Kremenac, ovdje stavljamo slike SVOJIH ljubimaca.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- KREMENAC
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 3 times
Maja wrote: 29 Jun 2010, 13:56 imate li kućnog ljubimca i ako imate predtavite ga ovdje![]()
poželjna je i slika
jeste li kao dijete imali koju životinju i šta se desilo s njom
jeste li oduvijek željeli neki životinju ali niste imali uslove za nju ili vam ostali ukućani nisu dali da je nabavite
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40963 times
- Been thanked: 27519 times
kremenac
moja raja
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Jutros pred ulazim vratima me dočekao mrtav pacov..
mačak ga ubio, dovukao, ostavio cijeli dan ne govorim s njim... 
To da se pohvali maloChloe wrote: 13 Oct 2018, 20:01 Jutros pred ulazim vratima me dočekao mrtav pacov..mačak ga ubio, dovukao, ostavio cijeli dan ne govorim s njim...
![]()
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
Koje su vam teme inaceChloe wrote: 13 Oct 2018, 20:01 Jutros pred ulazim vratima me dočekao mrtav pacov..mačak ga ubio, dovukao, ostavio cijeli dan ne govorim s njim...
![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
On mjauče dok mu tepam i mazim ga ...
Danas je uskraćen za moju pażnju. Nek' ubija okolo, ali nek' mi ne dovlači pred vrata...
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4651 times
- Been thanked: 4315 times
Skroz si pogresno shvatila. On te smatra dostojnom njegovog ulova I ocekuje pohvalu jer se potrudio za tebe. Idi odma popravi gresku.. 
Ja placem evo, sat vremena vec. Dopizdilo mi vise, stalno nesto. Mamin macak nije ok. Ne znam jel nesto pojeo il je jednostavno star.. uvijek kad me cuje, to trci da me vidi, da mi pridje.. danas, nista. Ja ga zovnem, rekoh, sta je mali, djes.. on samo mjaukne.. I ne mrda. Lezi kod mame u spavacoj, gdje inace nikad ne spava. Kad je otisao u wc, nije kako treba da bude, nit je "ocistio" za sobom. Jos jedan los znak. Drzite palceve da sutra bude bolje, ovo je dva dana vec.
A juce mi se tako umiljavao, nije znao gdje jos da mi se usunja.

Ja placem evo, sat vremena vec. Dopizdilo mi vise, stalno nesto. Mamin macak nije ok. Ne znam jel nesto pojeo il je jednostavno star.. uvijek kad me cuje, to trci da me vidi, da mi pridje.. danas, nista. Ja ga zovnem, rekoh, sta je mali, djes.. on samo mjaukne.. I ne mrda. Lezi kod mame u spavacoj, gdje inace nikad ne spava. Kad je otisao u wc, nije kako treba da bude, nit je "ocistio" za sobom. Jos jedan los znak. Drzite palceve da sutra bude bolje, ovo je dva dana vec.

„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7894 times
- Been thanked: 18665 times
Sigurna sam da ce biti dobro. Nemoj se sekirati.
Kad se sjetim kako sam se ja na svaku promjenu ponasanja ili odbijanje jela sekirala. I njima nekad dodje los dan, vjerovatno pokvare stomak ili nesto pa bi samo lezali i spavali skriveni od svih.
Kad se sjetim kako sam se ja na svaku promjenu ponasanja ili odbijanje jela sekirala. I njima nekad dodje los dan, vjerovatno pokvare stomak ili nesto pa bi samo lezali i spavali skriveni od svih.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Joj Majo, onda me razumijes. Jer znam kakvi su I svaku promjenu primjetim. Daj boze da si u pravu. Zato sam I dosla ovdje da se izjadam I malo zaposlim jer samo hodam po kuci I gledam kako je, suze same idu.
Vidjela sam da je jeo travu, a susjeda mi rekla da je prije dva dana vani povracao. Vidjecu sutra, dala sam mu mlijeka malo sa kurkumom jer brikete nije jeo.
Vidjela sam da je jeo travu, a susjeda mi rekla da je prije dva dana vani povracao. Vidjecu sutra, dala sam mu mlijeka malo sa kurkumom jer brikete nije jeo.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Maja
- Administrator

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40963 times
- Been thanked: 27519 times
hvala znamMaja wrote: 14 Oct 2018, 00:39 Sigurno ga stomak muci. Ne brini.
Sta je sve prezivio...otporan je on.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14509 times
- Been thanked: 10024 times
Lovice uvijek tako rade, donesu pred vrata ulov. Kod nas je znalo biti i zmija i miševauvijek_kontra wrote: 14 Oct 2018, 00:18 Skroz si pogresno shvatila. On te smatra dostojnom njegovog ulova I ocekuje pohvalu jer se potrudio za tebe. Idi odma popravi gresku..
![]()
Srećom mrtvi ili umrtvljeni.
Kontrice, ne brini toliko, biće to uredu
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
Procitah zmaja mjesto zmija. 
Hoce, nadam se.
Hvala vam.
Hoce, nadam se.
- Maja
- Administrator

I ja se ljutim na Dusku, pokusavam spasiti zivotinje. Nekad mi uspije, nekad ne.
Nevjerovatno koji je lovac postala pod stare dane. Prije mi je bilo zao sto nikako nista nije uspijevala uhvatiti ali onda je, valjda, proradio instikt.
Sve zivo lovi. Juce se sunja oko koke. Samo sam gledala kad ce skociti na nju.
Nevjerovatno koji je lovac postala pod stare dane. Prije mi je bilo zao sto nikako nista nije uspijevala uhvatiti ali onda je, valjda, proradio instikt.
Sve zivo lovi. Juce se sunja oko koke. Samo sam gledala kad ce skociti na nju.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9906 times
- Been thanked: 16706 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator

Sto su porasle.
Nemojte pripitomljavati nove zivotinje.
Sta kad odete u Njemacku.
Nemojte pripitomljavati nove zivotinje.
Sta kad odete u Njemacku.