Bas tako...Julia-Klara wrote: 17 Oct 2018, 12:14Umjesto da budes ponosan na sebe sto je neko ipak vidio da si vrijedan i pametan, da mozes nauciti nesto drugo, ti se tu kofrcisMutevelija wrote: 17 Oct 2018, 09:10 Ne dade mi otkaz, da je ko drugi ja bi dao, ti imaš slifa sve je u psihi, bolje ti je ucit se o đe da radiš nešto lakšekasnije za 5 godina, uči se ovde da radiš nešto da rezes trupce na masini. Haj da probam
![]()
![]()
Postoje ljudi (poslodavci) koji ulazu u svoje radnike, a ulaganje nije samo plata. Sansa da naucis nesto drugo, poslovno rastes i educiras se, je i jedna od najboljih opcija koje mozes dobiti.
Odmori kicmu, saberi se, i u nove radne pobjede.
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Postoji humor, humor, i "humor".Melek wrote: 17 Oct 2018, 05:22 Sve je relativno. Neko smatra da je kvalitet jednog foruma tim bolji sto je forum neozbiljniji, gdje pljuste vicevi, fazoni i fore i gdje vlada jedna ugodna razonoda. Neko drugi bi od foruma da napravi nesto ozbiljno, kao neko mjesto gdje se rjesavaju svi svjetski problemi, gdje se ljudi intelektualno nadjebavaju i tako to. Ne velim. Sve je to ok. Samo jedna stvar je sigurna: - kvalitet foruma se narusava uvredama, provokacijama, omalovazavanjem drugih da bi istakli sami sebe i da bi sami sebe postavili na kojekakav tron superiornosti u svemu i svacemu. Kvalitet foruma se isto tako narusava pojavom gdje jedna nekolicina, par forumasa, vidi za potrebu da svoju relaciju, probleme, potrebe ispolji na forumu kao na jednoj tribini i da svi ostali moraju da se povinuju "kerefekama" te nekolicine, tog "para" pa tako nastane nekakava jeziva i nakaradna atmosfera. Cijeli "tok" foruma se usmjerava na tu nakaradnu pojavu, gdje mjesto da se ljubavne romanse rejesavaju putem pp-a i slicno, svi forumasi postaju prisiljeni biti dio tog teatra, a ako protestuju, dobiju salvu uvreda. Neprirodno i nakaradno. A i trolanje je kompleksna i relativna stvar. Mislimo da nas neko trola dok i sami trolamo ali to ne vidimo. Neko je, primjerice, prisiljen svako malo citati skrabotine nekog ko sam sebe smatra za najduhovitije stvorenje na Dunjaluku sto nidje veze nema i sve to mora tolerisati. Jer ako protestuje - e, onda on i sam trola![]()
Ja ću tebe uvijek zapamtiti po jednoj rečenici, a to je "hoću i ja malo da silujem". Ima još milijardu takvih tvojih "humorističnih".
Sad, da li je to humor, humor ili "humor", pitanje je.
Zašto ti se to tolerisalo, pitanje je, ali je sasvim jasno da je između nas bilo i ima civilizacijskih problema.
Bilo kako bilo.
Dan 1

. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
A evo nesto dumam uz civilizacijski filozofski
Dok nije došla presuda UZP--u, bilo je tu na forumu i dosta nelogičnih HDZ-ovaca i ostalih ekstrema, ljubi ih Socrates u kosicu ponjavopostirajucu
I onda lupi ponjavu o nečemu.
Predlažem da se presaberemo i jointiramo.
Uz laganu pjesmicu

Dok nije došla presuda UZP--u, bilo je tu na forumu i dosta nelogičnih HDZ-ovaca i ostalih ekstrema, ljubi ih Socrates u kosicu ponjavopostirajucu

I onda lupi ponjavu o nečemu.
Predlažem da se presaberemo i jointiramo.
Uz laganu pjesmicu

. . . . . . . . .
Tako je i neki dan bilo kod mene , kad je umro jedan koji je sa starim u isto vrijeme radio bajpas , isti je takav bio..Chloe wrote: 17 Oct 2018, 12:10 Brine me tata ...u petnaest dana su mu umrla dva prijatelja.
Primjetila sam promjene nakon prve smrti, ova druga je donijela još veću zamišljenost i potištenost,
i zivka me svako malo. Nadam se da je prolazno.
Sad je bolji vec

1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
Ja sam se slicno osjecala kad sam cula da mi se najbolja prijateljica udajealcapone wrote: 17 Oct 2018, 12:51Tako je i neki dan bilo kod mene , kad je umro jedan koji je sa starim u isto vrijeme radio bajpas , isti je takav bio..Chloe wrote: 17 Oct 2018, 12:10 Brine me tata ...u petnaest dana su mu umrla dva prijatelja.
Primjetila sam promjene nakon prve smrti, ova druga je donijela još veću zamišljenost i potištenost,
Sad je bolji vec![]()

Merlin246 wrote: 17 Oct 2018, 13:00Ja sam se slicno osjecala kad sam cula da mi se najbolja prijateljica udajealcapone wrote: 17 Oct 2018, 12:51Tako je i neki dan bilo kod mene , kad je umro jedan koji je sa starim u isto vrijeme radio bajpas , isti je takav bio..Chloe wrote: 17 Oct 2018, 12:10 Brine me tata ...u petnaest dana su mu umrla dva prijatelja.
Sad je bolji vec![]()
![]()
![]()

Pa udaj se i ti

- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1639 times
- Been thanked: 3065 times
Pa dobro ja bavimo do zime slagat na kamaru pare pa onda ležati i trošitiJulia-Klara wrote: 17 Oct 2018, 12:14Umjesto da budes ponosan na sebe sto je neko ipak vidio da si vrijedan i pametan, da mozes nauciti nesto drugo, ti se tu kofrcisMutevelija wrote: 17 Oct 2018, 09:10 Ne dade mi otkaz, da je ko drugi ja bi dao, ti imaš slifa sve je u psihi, bolje ti je ucit se o đe da radiš nešto lakšekasnije za 5 godina, uči se ovde da radiš nešto da rezes trupce na masini. Haj da probam
![]()
![]()
Postoje ljudi (poslodavci) koji ulazu u svoje radnike, a ulaganje nije samo plata. Sansa da naucis nesto drugo, poslovno rastes i educiras se, je i jedna od najboljih opcija koje mozes dobiti.

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Pa dobro ja navikao do zime slagat na kamaru pare pa onda ležati i trošitiJulia-Klara wrote: 17 Oct 2018, 12:14Umjesto da budes ponosan na sebe sto je neko ipak vidio da si vrijedan i pametan, da mozes nauciti nesto drugo, ti se tu kofrcisMutevelija wrote: 17 Oct 2018, 09:10 Ne dade mi otkaz, da je ko drugi ja bi dao, ti imaš slifa sve je u psihi, bolje ti je ucit se o đe da radiš nešto lakšekasnije za 5 godina, uči se ovde da radiš nešto da rezes trupce na masini. Haj da probam
![]()
![]()

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Sve u svoje vrijeme , ne valja se ni bas mlad svezati,treba prozivjeti neke stvari 

Bas tako..a ne poletit s 20 godina za prvog kojeg upoznas.alcapone wrote: 17 Oct 2018, 13:49 Sve u svoje vrijeme , ne valja se ni bas mlad svezati,treba prozivjeti neke stvari![]()

Svako ima neke svoje razloge 

- Mutevelija
- Selonačelnik
Jo malo pa spic u drugu smjenu, nemam vremena za forum, nešto mi svejedno 

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
Mutevelija wrote: 17 Oct 2018, 14:04 Jo malo pa spic u drugu smjenu, nemam vremena za forum, nešto mi svejedno![]()