E brate tek bih se sad naljutila da sam ja onMaja wrote: 18 Oct 2018, 20:35 Banovan je 50 puta pa se nije ljutio. Nije ljut ni sada vec privlaci paznju na sebe.

Moderator: VIP
Rekao je da ti prenesem da je nasao novu curu i zato ne dolazi, i da je ona admin na forum.hrMaja wrote: 18 Oct 2018, 20:35 Banovan je 50 puta pa se nije ljutio. Nije ljut ni sada vec privlaci paznju na sebe.
Mala_Mu wrote: 18 Oct 2018, 20:17Sto ga je Maja banovala na vjesalima. Jedan dan.
Cim je prosao ban dosao i otvorio prvo temu vjesala bez Maje i zakljucam mu i posaljem u kontejner.. pa otvori vjesala bez Maje i Male.. ista sudbina..
Al veli da se na mene ne ljuti, samo na nju.. povrijedila ga![]()
Chloe wrote: 18 Oct 2018, 21:12 HanniNemoj dolaziti, @alcapone je zaveo Maju. Ne moguće je to gledati. Chat je gorio, a i Maja se tamo ukazala.
Al' sineeee, jeees' dooobraaaaaa...![]()
Sestro napacena niko ne pita kako je meni, samo sebe gledate
Sto ba napacenaalcapone wrote: 19 Oct 2018, 21:19Sestro napacena niko ne pita kako je meni, samo sebe gledate
Nije ni meni lako kad gledam tebe![]()
Kad pisem puno pisem,, kad ne pisem ufuran sam , nikako ugoditi
Kako da povalim, kad mi kazu , kako je ugodno sa tobom se druziti bolje od sexa i ja tu ostanem paff![]()
Merlinka mogli bi zajedno kod eMeM na poducavanjeMerlin246 wrote: 20 Oct 2018, 09:43 Pitanje za Malu muJel ti stvarno pratis te utakmice i kako postvljas tu kladionicu, ja to nikad necu razumjeti na koji fazon to funkcionira
![]()
Ma nije ovo prava kladionica...odabere mala 10-12 tekmi iz ponude, koje figuriraju kao nepredvidive i mi se kladimo...za te neke bodove...grozdjar wrote: 20 Oct 2018, 09:50 Niti kontam niti znam, max. sam dostigao tako sto sam zajednicki ucestvovao u uplatama sa rajom, naravno nikad dobitka