Najbolje bi bilo da se držimo najstarijeg zanata, a to ipak nije prostitucija, nego šverc.
Sigurno su to ljudi radili i po pećinama.
Moderator: Krokodil Behko
Ama bez brijača i kremi za depilaciju nikuda. ..
Chloe wrote: 24 Jun 2018, 10:15Ama bez brijača i kremi za depilaciju nikuda. ..ali onda insan nije u skladu sa okolinom
.... ma javit ću ti se kad vidim šta i kako ...
![]()
![]()
... pa ...jedna takva firmica,pokretnog tipa...nebi bilo na odmet ...Chloe wrote: 24 Jun 2018, 10:15Ama bez brijača i kremi za depilaciju nikuda. ..ali onda insan nije u skladu sa okolinom
![]()
![]()
Njih ne mogu zbog kiseline ...Krokodil Behko wrote: 24 Jun 2018, 10:17Chloe wrote: 24 Jun 2018, 10:15Ama bez brijača i kremi za depilaciju nikuda. ..ali onda insan nije u skladu sa okolinom
![]()
![]()
U džungli ima ananasa i banana, ima se šta jesti, pusti depilaciju.
Čujem i da su mravi ukusni![]()
Julia-Klara wrote: 24 Jun 2018, 11:55 A jest Chloe opterecena dlakama, brate slatki![]()
Ne razmisljam o osnivanju firme, imala - neka hvala. bar ne za sada.
Da dobijem na lotu i ne moram se brinuti kako mi posao radi - voljela bih otovoriti kafeteriju, mislim da sam vec pricala negdje ovdje - razne vrste kafe, puno zelenila u lokalu, pletene stolice, neki sumski zvukovi, eventualno neki jazz.
Nema pusenja, ima mirisa kafe, prirode, mozda nekih frisko cijedjenih sokica i cajeva. Nema alkohola (ni piva).
Eto,tako bih imala svoj biznis, da nekako ubijem dan.
mutiću, za takve kmečavce, lajk ju, ide....
Suti...neki misle, da je kucni odgoj, samo za kucnu upotrebu