3-4 puta bolje

Moderator: spacebound
3-4 puta bolje
Ali, ne dođe do zasićenjamentalist wrote: 22 Oct 2018, 13:45 Ljubav je temelj-slažem se.
Bez toga ne ide dalje.
Leptirići moraju nestati, to je životna činjenica.
Uostalom kao i sa drugim stvarima/događajima u životu (pogotovo prvi put):
čokolada, poljubac, sex, koncert, putovanje, dopisivanje, piva, cigareta, video igra, film, Tv serija itd.
Vremenom neminovno dolazi do zasićenja.
Ponavljanjem iste radnje da doživimo sve kao prvi put samo nas frustrira i pitamo se kako nije kao prije.
Možda je rješenje u apstinenciji istoga tako da se ponovo pojavi želja.
Leptirići se dakle mogu vratiti, ali namjerno sam ih usporedio sa ostalim zadovoljstvima u životu.
Ako imate osobu s kojom želite osobom sve to podijeliti, onda bi to trebao biti taj temelj tj. ljubav.
Onda se i svi životni problemi lakše rješavaju...
Samo moje razmišljanje, nema jedinstvene formule, ali ipak mislim da je to LJUBAV![]()
e, da... kada se počne ulaziti u tu kolotečinu, pa dolazi do zasićenja...dogode se neki životni momenti kada se još više dvoje poveže, pa se i strast opet rasplamsa i sve to...mentalist wrote: 22 Oct 2018, 13:45 Ljubav je temelj-slažem se.
Bez toga ne ide dalje.
Leptirići moraju nestati, to je životna činjenica.
Uostalom kao i sa drugim stvarima/događajima u životu (pogotovo prvi put):
čokolada, poljubac, sex, koncert, putovanje, dopisivanje, piva, cigareta, video igra, film, Tv serija itd.
Vremenom neminovno dolazi do zasićenja.
Ponavljanjem iste radnje da doživimo sve kao prvi put samo nas frustrira i pitamo se kako nije kao prije.
Možda je rješenje u apstinenciji istoga tako da se ponovo pojavi želja.
Leptirići se dakle mogu vratiti, ali namjerno sam ih usporedio sa ostalim zadovoljstvima u životu.
Ako imate osobu s kojom želite osobom sve to podijeliti, onda bi to trebao biti taj temelj tj. ljubav.
Onda se i svi životni problemi lakše rješavaju...
Samo moje razmišljanje, nema jedinstvene formule, ali ipak mislim da je to LJUBAV![]()
Što si se to urugafetilalejlamo wrote: 22 Oct 2018, 21:53 Đeš spominjati pare na ovako visokom datumu..
i meni je nestalo para.
Leptirića imam..![]()
Ko vibra mod na mob, klepecu ti vibracije, samo ti osjetis i kazes to je to.