Ovaj bi odmah operis'oalcapone wrote: 23 Oct 2018, 11:31Mlada bas da se pati sa tim..
Najbolje sto prije operacija da se rijesi toga, sve ostalo je drzi vodu dok majstori ne odu..
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16874 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

pa ja 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa da, operacija jedino pomaze, ostalo je odlaganje agonije.. kolega mi muku mucio bas oko toga nema sta sve nije probao i na kraju jedino operacija mu pomogla 
1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
ma nek ide to uraditi ba HITNO, jer bol u leđima ne mora biti direktno vezan sa leđima,spacebound wrote: 23 Oct 2018, 11:32
Nije, doktor joj je rekao da je vjerovatno zglob uhvatio misisc![]()
Radi fizicki naporan posao, medicinska sestra u rehabilitacionom centru, i trpi posljedice.A moze mjenjati, sad ima sve uslove da radi u bolnici, na klinici, ma da bira, ali nikako da se odluci i makne iz tog kolektiva jer joj se svidja radna atmosfera.Kad ja odem uticat cu na nju.
može biti i od bubrega i upala urinarnog trakta.
Vjeruj mi
nadeverali smo se nole leđa blokada i bude ok jedno vrijeme. Kada smo otišli na CT nema ništa što bi moglo izazivati takve bolove, onda traži dalje....
Na kraju lijekovi za urinarne uplae i bubrege pomogli uz antibiotike....
"ignorance is bliss"
- spacebound
- Urednik foruma

alcapone wrote: 23 Oct 2018, 11:38 Pa da, operacija jedino pomaze, ostalo je odlaganje agonije.. kolega mi muku mucio bas oko toga nema sta sve nije probao i na kraju jedino operacija mu pomogla![]()
- spacebound
- Urednik foruma

Vidjet ce sta ce joj doktor dalje reci.mad_max_ba wrote: 23 Oct 2018, 11:39ma nek ide to uraditi ba HITNO, jer bol u leđima ne mora biti direktno vezan sa leđima,spacebound wrote: 23 Oct 2018, 11:32
Nije, doktor joj je rekao da je vjerovatno zglob uhvatio misisc![]()
Radi fizicki naporan posao, medicinska sestra u rehabilitacionom centru, i trpi posljedice.A moze mjenjati, sad ima sve uslove da radi u bolnici, na klinici, ma da bira, ali nikako da se odluci i makne iz tog kolektiva jer joj se svidja radna atmosfera.Kad ja odem uticat cu na nju.
može biti i od bubrega i upala urinarnog trakta.
Vjeruj mi
nadeverali smo se nole leđa blokada i bude ok jedno vrijeme. Kada smo otišli na CT nema ništa što bi moglo izazivati takve bolove, onda traži dalje....
Na kraju lijekovi za urinarne uplae i bubrege pomogli uz antibiotike....
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Nije mi se, ba
stislo, samo citam i razmisljam. Pisem na Samo Da Kazem. Zao mi tuznih ljudi, bolesnih, tastih. Nesretni su mnogo.
Ulogiras se da napises samo nesto sto kvari drugima atmosferu. Wtf? To je sve? Nista pametno, nista pozitivno, nista blesavo i smijesno, samo podjebavacki, negativno, sve upakujuci kao u neki sarkazam koji nema veze sa zivotom.
Ah, cijem si se zahvalila, tasta ljudska oholosti? Sve sto vise stere krila, sve ces paka nize pasti
.
Ulogiras se da napises samo nesto sto kvari drugima atmosferu. Wtf? To je sve? Nista pametno, nista pozitivno, nista blesavo i smijesno, samo podjebavacki, negativno, sve upakujuci kao u neki sarkazam koji nema veze sa zivotom.
Ah, cijem si se zahvalila, tasta ljudska oholosti? Sve sto vise stere krila, sve ces paka nize pasti
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
Ma ljudi ce svakako pricati il im dao il ne dao povod 
Gore se opterecivati sa tim stvarima
Gore se opterecivati sa tim stvarima
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Evo npr hurija ne zamara se ko je sta rekao 
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Triunfo....gritaban......las voces del barrio
triunfo....de noche, siguieron gritando
triunfo....de noche, siguieron gritando

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Žao mi je radi sestre, Space.
Nažalost, jeste mlada, ali problemi s kičmom se uvijek ponavljaju. Nekad rijeđe, nekad češće, ali uvijek vrebaju iza ugla.
Neka se liječi i ubuduće čuva. Ne treba se igrati s kičmom.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ne sekiraj se i ne čitaj svaštaHeidi wrote: 23 Oct 2018, 11:42 Nije mi se, bastislo, samo citam i razmisljam. Pisem na Samo Da Kazem. Zao mi tuznih ljudi, bolesnih, tastih. Nesretni su mnogo.
Ulogiras se da napises samo nesto sto kvari drugima atmosferu. Wtf? To je sve? Nista pametno, nista pozitivno, nista blesavo i smijesno, samo podjebavacki, negativno, sve upakujuci kao u neki sarkazam koji nema veze sa zivotom.![]()
Ah, cijem si se zahvalila, tasta ljudska oholosti? Sve sto vise stere krila, sve ces paka nize pasti.
![]()
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4137 times
- Been thanked: 4262 times
Sad na pravoj temi
Dobar dan i neka vas lepo raspoloženje prati, uprkos nepovoljnim vremenskim uticajima
Dobar dan i neka vas lepo raspoloženje prati, uprkos nepovoljnim vremenskim uticajima
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.