Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu drugi policajac koji je zadobio teške tjelesne povrede nalazi se u kritičnom stanju i ljekari se bore za njegov život. Informacija koja se pojavila da je policajac preminuo se pokazala kao netačna.
Iz vrha Federalne uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova KS za Klix.ba je prvobitno bila potvrđena informacija da je usljed teških povreda glave na KCUS-u preminuo i drugi policajac, da bi se nakon kratkog vremena ta informacija pokazala netačnom.
On se sada nalazi u komi nakon teške operacije u kojoj je reanimiran nakon što nije pokazivao znakove života.
Kako saznaje naš portal iz dobro obaviještenih izvora, poginuo je Adis Šehović, dok je teško povrijeđen Davor Vujnović.
Pucnjava se dogodila noćas oko 4 sata kada je automafija, nezvanično iz Republike Srpske, pokušala ukrasti automobil Golf 6 na hrvatskim registarskim tablicama. Po dolasku u Geteovu ulicu, članovi automafije su odmah zapucali prema sarajevskim policajcima.
Uviđaj je i dalje u toku, a policija u saradnji s drugim agencijama traga za počiniteljima.
Cijelo naselje je u potpunosti blokirano.
Policije i obavještajne agencije u BiH
Moderator: Krokodil Behko
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
Re: Sarajevo: U pucnjavi prilikom krađe automobila ubijen jedan policajac, drugi ranjen
Drugi ranjeni policajac reanimiran, ljekari se bore za njegov život
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10006 times
- Been thanked: 16895 times
Re: Sarajevo: U pucnjavi prilikom krađe automobila ubijen jedan policajac, drugi ranjen
Boze dragi, kao da zivimo na divljem zapadu

Porodici nastradalog sabura i nadam se da ce gamad pohvatati u sto skorijem roku.
Da li ce se sada klixovci sprdat kao sto su se sprdali kad su klosari u mom komsiliku pucali na policiju, naravno pogresno smatrajuci da su pucali po Srbima pa ko njih kao hebe
Porodici nastradalog sabura i nadam se da ce gamad pohvatati u sto skorijem roku.
Da li ce se sada klixovci sprdat kao sto su se sprdali kad su klosari u mom komsiliku pucali na policiju, naravno pogresno smatrajuci da su pucali po Srbima pa ko njih kao hebe
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14643 times
- Been thanked: 10154 times
Kako ljudi lako potezu orzuje, to je strasno
Uzas!
Radi jebenog auta izgubis zivot
Uzas!
Radi jebenog auta izgubis zivot
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- spacebound
- Urednik foruma

Zamisli to, covjece.Ubijes ga k'o da je nista.
Citam cesto na klixu o kradjama auta, ogroman problem, razgranat biznis, i bas su predvidjali da ce se nesto ovako desiti i sa ce tek onda zaista da se reaguje.Nazalost, prvi dio predvidjanja se obistinio.
Citam cesto na klixu o kradjama auta, ogroman problem, razgranat biznis, i bas su predvidjali da ce se nesto ovako desiti i sa ce tek onda zaista da se reaguje.Nazalost, prvi dio predvidjanja se obistinio.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14643 times
- Been thanked: 10154 times
Nece se ni sada nista uraditi.
Svo oruzje treba maknuti iz kuca, to prvo.
Ovo sa mafijom - sigurna sam da se vrlo lako moze doci do informacija ko gdje sta radi.
Nismo Mexico
Svo oruzje treba maknuti iz kuca, to prvo.
Ovo sa mafijom - sigurna sam da se vrlo lako moze doci do informacija ko gdje sta radi.
Nismo Mexico
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Gori smo mi od Mexica ... 
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Obzirom da sam maltene na licu mjesta, ove krađe nisu ništa začudo barem u ovom predjelu. Prošle godine su ovde u neka doba dvojica lola naletila na čuvarevu kućicu (imamo fizičku zaštitu objekta pored kamera, klinaca palaca) izvukle čuvara i namlatili ga palicama. Naime kućica je tako pozicionirana da se vidi cijelom dužinom parkinga ispod našeg objekta. Priča mi on kasnije da su ovi sa ovim autom prvo bili tu pa su se skontali da ih on vidi i odozdo autom zaletili direktno na kućicu.....
Prije par godina nam je uletio neki lopovčić bio 5-6 sati u objektu, nije ništa odnio, nije imao šta.. Komično je bilo da je od tog provedenog vremena u objektu 95% potrošio na uništavanje kamera i video nadzora. U jednom momentu kada je jednu kameru koja je poprilično visoko, uspio dokučiti jogerom, kamera snimajući mu padne direktno na lice. Tačno se vidi ko je u pitanju.
Trebam li reći da ni ovi što namlatiše čuvara a ni ovaj koji provali u objekat nisu nikada pronađeni ni/niti privedeni. Pored svih dokaza, mislim liku pade kamera na lice, u gro planu mu bi izgled, jbte i bubuljica na bradi.....
Prije par godina nam je uletio neki lopovčić bio 5-6 sati u objektu, nije ništa odnio, nije imao šta.. Komično je bilo da je od tog provedenog vremena u objektu 95% potrošio na uništavanje kamera i video nadzora. U jednom momentu kada je jednu kameru koja je poprilično visoko, uspio dokučiti jogerom, kamera snimajući mu padne direktno na lice. Tačno se vidi ko je u pitanju.
Trebam li reći da ni ovi što namlatiše čuvara a ni ovaj koji provali u objekat nisu nikada pronađeni ni/niti privedeni. Pored svih dokaza, mislim liku pade kamera na lice, u gro planu mu bi izgled, jbte i bubuljica na bradi.....
"ignorance is bliss"
- spacebound
- Urednik foruma

Ne trebas reci, takve cuva neko u vrhu, neko ko od toga ima debelu korist.
Eh pa kad policajac onom na Ilidzi opali vaspitnu digla se kuka i motka vicuci "ljudska prava"
Umjesto da ih se samara tako da pri svakon samaru po jedan zub ispadne.
Ne bih ja imala pardona ni samilosti prema kriminalcima da sam neko, eh da sam ja neko...
Eh pa kad policajac onom na Ilidzi opali vaspitnu digla se kuka i motka vicuci "ljudska prava"
Ne bih ja imala pardona ni samilosti prema kriminalcima da sam neko, eh da sam ja neko...
Mislim...svuda ima kriminalaca, pucnjave...ali takve slizanosti krim miljea i izvrsne, zakonodavne vlasti, nema ni u jednoj zemlji, koja pretendira da se racuna pod ozbiljne ...tu mislim na cijeli balkan..
Habibti, ya nour el - ain... 
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa upravo ja o tome i govorim, da su se neke stvari u korijenu sasjekle sigurno ne bi smo danas razgovarali o ovome....spacebound wrote: 26 Oct 2018, 10:13 Ne trebas reci, takve cuva neko u vrhu, neko ko od toga ima debelu korist.
Eh pa kad policajac onom na Ilidzi opali vaspitnu digla se kuka i motka vicuci "ljudska prava"Umjesto da ih se samara tako da pri svakon samaru po jedan zub ispadne.
Mada Alipašino Polje uvijek bi poznato po kriminalu al et...
"ignorance is bliss"
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9898 times
- Been thanked: 11719 times
- Status: Online
U SA, ako hoćeš da ti ne ukradu kola, moraju biti starija od 15 godina.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
ncKrokodil Behko wrote: 26 Oct 2018, 10:32 U SA, ako hoćeš da ti ne ukradu kola, moraju biti starija od 15 godina.
vozaš opela, citroena, kiu, daciu, suzuki....
"ignorance is bliss"
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9898 times
- Been thanked: 11719 times
- Status: Online
Nedaj bože rata i fiatamad_max_ba wrote: 26 Oct 2018, 10:34ncKrokodil Behko wrote: 26 Oct 2018, 10:32 U SA, ako hoćeš da ti ne ukradu kola, moraju biti starija od 15 godina.
vozaš opela, citroena, kiu, daciu, suzuki....
Nekad sam vozio stari renault 5 campus i zaboravio ga zaključati na sred Skenderije.
Ni radio nisu izvadili
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Policija i automafija zajedno rade. Sarajevo je kasaba, ko, sta, gdje, kako sve se zna. Samo nije u interesu nekima da se to rijesi. Ovo su samo neke stvari sto zavrse u medijima, a ima ih. Pored ove sinoc jedna bila na Trebevicu
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Naših auto je tamo puno ukradeno.Krokodil Behko wrote: 26 Oct 2018, 10:32 U SA, ako hoćeš da ti ne ukradu kola, moraju biti starija od 15 godina.
Tečić se vratio sa medenog iz Turske, uzme auto iz garaže gdje mu je bilo cijelo vrijeme i navrati
Kod prijatelja na kafu... U tih sat dva vremena mu
Ukradu auto i sve stvari... Audi nov, vozio ga par mjeseci.
Kod nas je bio period kradja, ali pored svih opstrukcija je lanac presječen. Ne pantim kad sam čula da je nekom auto ukradeno.
Mi više vrtlarimo....

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Evo me ko izvjestitelj from the face of the place.
Provjerena informacija iz izvora....
Vjerovatno je bila dojava za krađu pa se policijska patrola uputila na lice događaja, primjetivši patrolu počinioci su u bijegu iz automobila u pokretu otvorili paljbu na policijsko auto koje se također kretalo. Vozača su odmah usmrtili dok je suvozač u teškoj situaciji i teško da će preživjeti. I jedan i drugi hitci u glavu.....
Uviđaj se vrši i tijelo mrtvog policajca još uvijek se nalazi u automobilu..
Provjerena informacija iz izvora....
Vjerovatno je bila dojava za krađu pa se policijska patrola uputila na lice događaja, primjetivši patrolu počinioci su u bijegu iz automobila u pokretu otvorili paljbu na policijsko auto koje se također kretalo. Vozača su odmah usmrtili dok je suvozač u teškoj situaciji i teško da će preživjeti. I jedan i drugi hitci u glavu.....
Uviđaj se vrši i tijelo mrtvog policajca još uvijek se nalazi u automobilu..
"ignorance is bliss"
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
I drugi policijac je umro.....
"ignorance is bliss"
- spacebound
- Urednik foruma

Sigurno?Vec su jednom jutros objavili da je umro pa se izvinjavali zbog netacne vijesti.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
sa kliničkog centra...spacebound wrote: 26 Oct 2018, 11:08 Sigurno?Vec su jednom jutros objavili da je umro pa se izvinjavali zbog netacne vijesti.
"ignorance is bliss"
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4421 times
- Been thanked: 3369 times
Zar nema policija sofersajbe koje ne propustaju metke, ili kako se vec zovu..?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.