Online prijevara / preljuba !
Moderator: spacebound
Re: Je li online afera varanje partnera?
A zamislite npr. da vam zene ili muzevi naprave isto profile tu, a da vi to ne znate i jos udju s vama u neku semu i zaljubite se ponovno jedno u drugo
Ili odljubite skroz
Dobro pazite sta pisete zato, opreza nikad dosta.
Ili odljubite skroz
Dobro pazite sta pisete zato, opreza nikad dosta.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10084 times
- Been thanked: 17076 times
- Status: Online
Sto me podsjeti kako sam davno citala kakva je tuca nastala u nekom africkom hotelu kada su se u holu sreli supruznici, oboje sa ljubavnicimaMerlin246 wrote: 30 Oct 2018, 14:20 A zamislite npr. da vam zene ili muzevi naprave isto profile tu, a da vi to ne znate i jos udju s vama u neku semu i zaljubite se ponovno jedno u drugo![]()
Ili odljubite skroz![]()
Dobro pazite sta pisete zato, opreza nikad dosta.![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Status: Offline
moja ti merlinkoMerlin246 wrote: 30 Oct 2018, 14:20 A zamislite npr. da vam zene ili muzevi naprave isto profile tu, a da vi to ne znate i jos udju s vama u neku semu i zaljubite se ponovno jedno u drugo![]()
Ili odljubite skroz![]()
kada si s nekim (ček da izračunam) 17 godina, dovoljna je jedna i pol rečenica da skontaš...
Mada, čitao sam nedavno negdje kako se deda neki prijavio na fb, a baba ga provali da je na fb-u te se i ona tuspasi i tako se krenu dopisivati.......
on misleći da je neka druga, a ona nikada mu nije htjela reći ko je iza tog njenog lažnog profila...
A to za ponovno zaljubljivanje..
Jednom se voli.....
"ignorance is bliss"
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Ih, kao da upitas;
Jel' zemlja okrugla? Jel' nebo plavo? Jel' Messi najbolji igrac svijeta?
Jel' zemlja okrugla? Jel' nebo plavo? Jel' Messi najbolji igrac svijeta?
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Ovo za zemlju to još uvijek nije dokazano
Nebo zavisno koje (kak"no ima 7 nebesa)
A ovo tretje 100% nije.
Nebo zavisno koje (kak"no ima 7 nebesa)
A ovo tretje 100% nije.
"ignorance is bliss"
mad_max_ba wrote: 30 Oct 2018, 14:27moja ti merlinkoMerlin246 wrote: 30 Oct 2018, 14:20 A zamislite npr. da vam zene ili muzevi naprave isto profile tu, a da vi to ne znate i jos udju s vama u neku semu i zaljubite se ponovno jedno u drugo![]()
Ili odljubite skroz![]()
kada si s nekim (ček da izračunam) 17 godina, dovoljna je jedna i pol rečenica da skontaš...
Mada, čitao sam nedavno negdje kako se deda neki prijavio na fb, a baba ga provali da je na fb-u te se i ona tuspasi i tako se krenu dopisivati.......
on misleći da je neka druga, a ona nikada mu nije htjela reći ko je iza tog njenog lažnog profila...
Jednom se voli.....
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Šta napricaste ovdje u mom opravdanom odsustvu?
. . . . . . . . .
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ah da, mislim da je test sljedeći.
Ako bi vam se suprug ili supruga nalazili ovdje bez vašeg znanja i da rade veoma veoma slične stvari kao vi.
Ako bi to, kad bi otkrili, kod vas proizvelo osjećaj da je bilo sta od toga izdaja vašeg braka i svega što znate o toj osobi sa kojom dijelite brak i sve ostalo, onda najvjerojatnije izdajete i brak i osobu.
Ako bi vam se suprug ili supruga nalazili ovdje bez vašeg znanja i da rade veoma veoma slične stvari kao vi.
Ako bi to, kad bi otkrili, kod vas proizvelo osjećaj da je bilo sta od toga izdaja vašeg braka i svega što znate o toj osobi sa kojom dijelite brak i sve ostalo, onda najvjerojatnije izdajete i brak i osobu.
. . . . . . . . .
Sukus razmišljanja....ako si bio kod cure...opravdano....
To sto si se sad tu logirao...neopravdano
Habibti, ya nour el - ain... 
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
nije bitno, ne valja nijedan oblik varanja
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Svakako....ali imamo temu cini mi se...
I one night stand u nekoj divljoj noci, nekako bi se oprostio...tu neku fiziku...
Nego dugotrajnu zaljubljenost, mastanje o toj osobi, posvecenost, Kaj god....svjesno, dušom i tijelom...
Ipak je razlika...
Habibti, ya nour el - ain... 
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
odličan ti je post, da ne citiram sve, to sam izdvojila, a to je i najteže. za sebe čovjek nađe milion izgovora i opravdanja...ali treba se suočiti, nikome se ne čini usluga u suprotnom, najmanje sebi...sve to dođe na naplatu, kad-tad.mentalist wrote: 30 Oct 2018, 13:50
A ako želiš afere, nemoj se vezivati, budi slobodnjak.
Mada mislim da je nemoguće naći univerzalan odgovor, to možemo svatko za sebe sam, pogledati se u ogledalo i samom sebi priznati istinu
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
storm wrote: 30 Oct 2018, 15:04Svakako....ali imamo temu cini mi se...
I one night stand u nekoj divljoj noci, nekako bi se oprostio...tu neku fiziku...
Nego dugotrajnu zaljubljenost, mastanje o toj osobi, posvecenost, Kaj god....svjesno, dušom i tijelom...
Ipak je razlika...
jeste razlika, ali ne volim nijedna oblik varanja , narocito ako si prevarena strana, a drugoj strani je definitivno lakse
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
dešavalo se.Merlin246 wrote: 30 Oct 2018, 14:20 A zamislite npr. da vam zene ili muzevi naprave isto profile tu, a da vi to ne znate i jos udju s vama u neku semu i zaljubite se ponovno jedno u drugo![]()
Ili odljubite skroz![]()
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
Merlin246 wrote: 30 Oct 2018, 14:47mad_max_ba wrote: 30 Oct 2018, 14:27moja ti merlinkoMerlin246 wrote: 30 Oct 2018, 14:20 A zamislite npr. da vam zene ili muzevi naprave isto profile tu, a da vi to ne znate i jos udju s vama u neku semu i zaljubite se ponovno jedno u drugo![]()
Ili odljubite skroz![]()
Jednom se voli.....![]()
ja se ne slažem s tom konstatacijom na temelju ličnog iskustva. voljeti se može uvijek i više puta. ljubav je najbolje osjećanje i ne treba škrtariti na njoj.
-
Remzudin
- Inventar foruma

- Has thanked: 274 times
- Been thanked: 486 times
kod mene bogami nije,nisam nikad imao jedan meeting sa jednom Online aferom.lejlamo wrote: 30 Oct 2018, 15:09dešavalo se.Merlin246 wrote: 30 Oct 2018, 14:20 A zamislite npr. da vam zene ili muzevi naprave isto profile tu, a da vi to ne znate i jos udju s vama u neku semu i zaljubite se ponovno jedno u drugo![]()
Ili odljubite skroz![]()
Kad ovako razmišljaš i radiš, nemaš nikakve sumnje. Kažem, ako su u pitanju samo upisi na temama, prijateljski odnosi sa nekim forumašima i tako ...ne radi se ni o kakvom varanju.mad_max_ba wrote: 30 Oct 2018, 13:12
Slažem se donekle ali recimo to ovako. Da li ti je nekome koga neznaš lakše reći neki problem i naći soluciju za isti ako ga taj gleda sa distance i bez osjećaja. I sam forum je konceptualno zamišljen kao skup ljudi koji razmjenjuju mišljenja te ga tako i doživljavam.
Ipak slagao bih kada bih rekao da o nekim ljudima ne razmišljam van foruma, npr evo o chloe, jer gore trese ta migrantska kriza i mogu samo zamisliti kako je živjeti sa tim pritiskom ili npr lejla, kod nas 40 u hladu, a hercegovina gori i slično....
To da je tanka linija, itekako jeste ali sve je to od čovjeka do čovjeka i koji mu je cilj prilikom logovanja na isti.
E sad druga je stvar što se ja zaista volim zafrkavati nasmijati a i biti nasmijan..... bez obaveze
Poznavala sam par forumaša koji su na forumima bili čisto radi pisanja, pp zaključan, sva konverzacija javna. Ovo spominjem samo da naglasim da nisu svi koji se prijave na forum u grijehu, niti znaci da su tu samo zato jer im u vezi nesto nedostaje.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti