Šta sam propustila

Moderator: Krokodil Behko
Šta sam propustila
pa ti vjeruj ženama...Krokodil Behko wrote: 07 Aug 2017, 21:56
To je najveća tajna u BiH.
Ni poslije dvije godine, nikom živom nije jasno ko je taj njen Mahir.
Google samo izbaci sliku sa vjenčanja, gdje se ona ljubi s nekim crncem.
E imamo mi staru vijest o tom vjenčanju
viewtopic.php?f=90&t=20821
A gurbet odvratni, pokrila se jer tako na nesto i lici( kao i mnoge druge)zloćko tokmak wrote: 07 Aug 2017, 23:50pa ti vjeruj ženama...Krokodil Behko wrote: 07 Aug 2017, 21:56
To je najveća tajna u BiH.
Ni poslije dvije godine, nikom živom nije jasno ko je taj njen Mahir.
Google samo izbaci sliku sa vjenčanja, gdje se ona ljubi s nekim crncem.
E imamo mi staru vijest o tom vjenčanju
viewtopic.php?f=90&t=20821![]()
kofol vjernica velika,na glavi nosi taj ,kako se zove,kurban za kosu,a ovamo joj draga crna belegija...![]()
Boga mi su u Hrvatskoj i Ceca i Seka jako aktuelne, uglavnom ih konzumiraju oni veliki Rvati koji glasaju za HDZ( kao i kod nas oni sto glsaju za SDA)Maja wrote: 08 Aug 2017, 00:04 De ti slusaj Seku ko sto slusas Cecu da se tvoj narod u Zagrebu krsti u cudu.
Ne, samo glasac HDZa koji slusa Cecu je izdajnik svoga naroda, svi ostali su po njima izdajnici inace
Nisu nikome vaznije ovakve teme od ozbiljnih vec ove daju prostora za zezanciju. Ne mozes se zezati na ozbiljnoj temi. Prvo, nije ok, drugo, bilo bi obrisano. Vecina nas je tu da se zabavlja a ti idi lezi.Mutevelija wrote: 08 Aug 2017, 01:54 Kad vidim da ovakvE i ine teme imaju vise odgoVora odnl nekih vAznih tema pa sta fali sto se kuhamo na ceteres i pedeset, bitno nam stavje koja drolja obukla,jel muskobanjasta rekla debeloj sta boli nas djon sto se sta u svijetu ozbiljno desava, i onda politicari nam krivi, pa oni su odraz naroda.
Globalno zagrijavanjevje bolja tema, pa mozda i stradanja ljudi id gladi ratova itd, ma ne znam....
kakve veze Ceca ima sa ovim?Maja wrote: 08 Aug 2017, 00:04 De ti slusaj Seku ko sto slusas Cecu da se tvoj narod u Zagrebu krsti u cudu.
Ma ne zasluzuju toliko vremena i replike.Maja wrote: 08 Aug 2017, 10:15Nisu nikome vaznije ovakve teme od ozbiljnih vec ove daju prostora za zezanciju. Ne mozes se zezati na ozbiljnoj temi. Prvo, nije ok, drugo, bilo bi obrisano. Vecina nas je tu da se zabavlja a ti idi lezi.Mutevelija wrote: 08 Aug 2017, 01:54 Kad vidim da ovakvE i ine teme imaju vise odgoVora odnl nekih vAznih tema pa sta fali sto se kuhamo na ceteres i pedeset, bitno nam stavje koja drolja obukla,jel muskobanjasta rekla debeloj sta boli nas djon sto se sta u svijetu ozbiljno desava, i onda politicari nam krivi, pa oni su odraz naroda.
Globalno zagrijavanjevje bolja tema, pa mozda i stradanja ljudi id gladi ratova itd, ma ne znam....
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests