Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
statebriga wrote: 30 Oct 2018, 01:02
Mutino i Soc pisanje o migrantima je doslovno za povracanje od tad su mi obojica fuj
Al kako on pokusava tebe da ponizi jer komentiras malo vise teme o seksu..Zanimljivo stvarno
ma meni to nije bas zanimljiva osobina muskaraca, a nek' se sekiraju , ako im je cejf
Da sam znala da ce ova tema dignuti ovakvu prasinu ne bih je ni iskopala iz mrtvih
A i kud spomenu vojsku..kao da sam rekla neku najgoru rijec na svijetu.. Oni osip dobili kad sam to spomenula
Hajde citiraj sta sam pisao o izbjeglicama. Više sam ih ja branio nego iko.
Ne uzimaj brigu zaozbiljno, ona ništa ne čita kako treba.
Hajde ti citiraj gdje sam ja pisala nesto ruzno o zrtvama rata. Postavila sam sliku i to je bilo sve, stvarno nikakvu losu namjeru nisam imala,necu da se ponavljam.. A okarakterisana sam kao da sam ja ratni zlocinac.
Dosta mi je vise rasprave. Mislila sam da si bar ti ok lik al zajebah se
Gledaj, balavice, postoji nešto što se zove razmišljanje.
Ako ti je Arkanov sin simbol muževnosti, onda se ide psihijatru, a ne postavlja se njegova slika na forum gdje su, ako baš ništa drugo te ne interesuje, stalni učesnici rodbina nekih zrtava njegovog oca.
Ako ti je Arkanov sin simbol muževnosti, onda se ide psihijatru, a ne postavlja se njegova slika na forum gdje su, ako baš ništa drugo te ne interesuje, stalni učesnici rodbina nekih zrtava njegovog oca.
Dakle, ne prosipaj se meni.
Gledaj, matori. Ispao si jadan. Ja sam tada ispala budala i ispricala sam se ljudima. Ne znam sto potezes to vise..Sad imas bas neki agresivan stav. Smiri se covjece.
Dakle, ne prosipaj se meni.
Gledaj, matori. Ispao si jadan. Ja sam tada ispala budala i ispricala sam se ljudima. Ne znam sto potezes to vise..Sad imas bas neki agresivan stav. Smiri se covjece.
Ti si nastavila priču o tome.
Spomenula si da muževan muškarac mora biti čovjek u onoj ponjavi Muteu, pa sam povezao to sa tvojim čuvenim postom. Koji veze nema ni sa čovječnosću ni sa razmišljanjem.
Eto, sahranimo to.
Nastavi dalje o muževnosti, ako nakon tog posta uopste imaš ista relevantno kazati na tu temu.
Ja bih znao kad mi je učiti, a kad blebetati bez reda i smisla. Ti muzevnost ne bi prepoznala ni kad bi te klepila po glavi.
Spomenula si da muževan muškarac mora biti čovjek u onoj ponjavi Muteu, pa sam povezao to sa tvojim čuvenim postom. Koji veze nema ni sa čovječnosću ni sa razmišljanjem.
Eto, sahranimo to.
Nastavi dalje o muževnosti, ako nakon tog posta uopste imaš ista relevantno kazati na tu temu.
Ja bih znao kad mi je učiti, a kad blebetati bez reda i smisla. Ti muzevnost ne bi prepoznala ni kad bi te klepila po glavi.
Ti meni nema sta nisi rekao veceras
Znaci balavica, psihicki slucaj, ne razmisljam, blebecem, rekao si da idem briginim stopama (ma sta to znacilo)...
A sve zato sto sam pomenula vojsku na temi muzevnost. Znas sto ces ..otidji na temu ZENSTVENOST jer to stvarno znam da prepoznam i tamo ti je mjesto vise nego na ovoj temi.
Hajde laku noc, lijepo spavaj
Eto ti ćeš Bosancima reci sta je normalno i kako treba da se osjećaju.
Milioni primjera iz svijeta. Zašto bi Bosanci bili drugačiji?
pa storm i Chole su odlican primjer humanih osoba , a ti jednostvano to nisi, dzaba me samaras
I storm I Chloe imaju dvosmjerna osjećanja u vezi izbjeglica, i čak to i ističu, a ti ne znaš, po običaju, da čitaš.
ma ta dvosmjernost ili bolje reci stromova i Chloe visemsnijernost je kompleksna, ali je i dalje humana, i meni je potpuno razumljiva, ali ti si dokazao svoju nehumanu crtu licnosti, dzaba se pravdas
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Eto procitah temu...vrijedni ste bili, produbili poznanstva...
Otisli u raspravi u duboki off tj u nedostatku argumenata na osobno vrijedjanje...te potezajuci stare teme u neke obracune.
Mrsko mi je brisati uvrede, ali nastavite li, biti ce ključ, brisanja, pa i banova...
Zato drzite se teme, barem otprilike...
Mutevelija wrote: 29 Oct 2018, 23:54
Ženstvenost je nežna, osetljiva osobina koju pronalazimo u izgledu, ponašanju i prirodi žene. Ženstvena žena odiše blagošću i nežnošću. Takva žena poseduje duh slatke podložnosti iako ima svoju žensku snagu i veličinu. Ništa na njoj nije muževno - nema u sebi muške agresivnosti niti muških pokreta. Ženstvenost je veoma privlačna muškarcima jer je suprotna njihovoj snažnoj i čvrstoj muškosti. Ona u muškarcu budi nežna i romantična osećanja.
Ženstvenost treba posmatrati u dve kategorije; spoljašnju i unutrašnju. Spoljašnja se odnosi na izgled i ponašanje, dok se unutrašnja odnosi na ženstvenu prirodu usmerenost ka ulozi žene i majke.
Ovo je super receno.
Ko je pisao?
Ostalo necu ni da citam, posto ste izgleda zaguzvali.
Ženstvenost je nežna, osetljiva osobina koju pronalazimo u izgledu, ponašanju i prirodi žene. Ženstvena žena odiše blagošću i nežnošću. Takva žena poseduje duh slatke podložnosti iako ima svoju žensku snagu i veličinu. Ništa na njoj nije muževno - nema u sebi muške agresivnosti niti muških pokreta. Ženstvenost je veoma privlačna muškarcima jer je suprotna njihovoj snažnoj i čvrstoj muškosti. Ona u muškarcu budi nežna i romantična osećanja.
Ženstvenost treba posmatrati u dve kategorije; spoljašnju i unutrašnju. Spoljašnja se odnosi na izgled i ponašanje, dok se unutrašnja odnosi na ženstvenu prirodu usmerenost ka ulozi žene i majke.
Ovo je super receno.
Ko je pisao?
Neka strana haj nadjem ti kad dodjem
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Ovo je super receno.
Ko je pisao?
Baš, dobro rečeno.
Ovaj dio bih izdvojila.
[
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."