Baš zbog cijele rasprave o muževnosti, prešaltali smo se na ženstvenostVrag wrote: 31 Oct 2018, 10:25 Udjes na temu o muzevnost Kurt Cobain drami, Monroe pametuje, a efendija i zene o zenstvenosti![]()

Sve ostalo su krivi moderatori, što ne premjeste

Moderator: spacebound
Baš zbog cijele rasprave o muževnosti, prešaltali smo se na ženstvenostVrag wrote: 31 Oct 2018, 10:25 Udjes na temu o muzevnost Kurt Cobain drami, Monroe pametuje, a efendija i zene o zenstvenosti![]()
muzevni muskarci su svijesni vlastite muzevnosti, kao sto su zene svijesne lastite zenstvenosti
Jasta stestatebriga wrote: 31 Oct 2018, 13:54muzevni muskarci su svijesni vlastite muzevnosti, kao sto su zene svijesne lastite zenstvenosti![]()
Nema se na sta dicistatebriga wrote: 31 Oct 2018, 13:57 pa nas nije strah teme o zenstvenosti![]()
vama se na ovoj temi skupio pimpek sa jajcima![]()
nije to problem, vec nemate dovoljno muzevnog metarijala za dizanje ( i ne mislim iskljucivo na vas donji mozak)Vrag wrote: 31 Oct 2018, 14:03Nema se na sta dicistatebriga wrote: 31 Oct 2018, 13:57 pa nas nije strah teme o zenstvenosti![]()
Sad jeste, sad nije problem, sad imamo, sad nemamo. Ja zene komplikovane. Eto bas me strah, sve mi suze niz guzicu. Ja ti jednom napisa, tema je za vas. Oni sto imaju frizurice ko u curice smatraju sebe valjda muzevnim, onaj sto celavi smatra sebe muzevnim, meni nesto deseto itd. Razliciti pogledistatebriga wrote: 31 Oct 2018, 14:09nije to problem, vec nemate dovoljno muzevnog metarijala za dizanje ( i ne mislim iskljucivo na vas donji mozak)Vrag wrote: 31 Oct 2018, 14:03Nema se na sta dicistatebriga wrote: 31 Oct 2018, 13:57 pa nas nije strah teme o zenstvenosti![]()
![]()
od straha se detalji skupljaju kao suho voce , et' to je problem sa vama na temi![]()
ovo je netocnoVrag wrote: 31 Oct 2018, 14:31Sad jeste, sad nije problem, sad imamo, sad nemamo. Ja zene komplikovane. Eto bas me strah, sve mi suze niz guzicu. Ja ti jednom napisa, tema je za vas. Oni sto imaju frizurice ko u curice smatraju sebe valjda muzevnim, onaj sto celavi smatra sebe muzevnim, meni nesto deseto itd. Razliciti pogledi, nema objektivnog komentara.statebriga wrote: 31 Oct 2018, 14:09nije to problem, vec nemate dovoljno muzevnog metarijala za dizanje ( i ne mislim iskljucivo na vas donji mozak)Vrag wrote: 31 Oct 2018, 14:03Nema se na sta dicistatebriga wrote: 31 Oct 2018, 13:57 pa nas nije strah teme o zenstvenosti![]()
![]()
od straha se detalji skupljaju kao suho voce , et' to je problem sa vama na temi![]()
Vi sebe smatrate zenstvenim, a unakazite se ko klaun. Ali vama je to lijepo i zenstveno i idu komplimenti kao na traci.
statebriga wrote: 31 Oct 2018, 14:33ovo je netocnoVrag wrote: 31 Oct 2018, 14:31Sad jeste, sad nije problem, sad imamo, sad nemamo. Ja zene komplikovane. Eto bas me strah, sve mi suze niz guzicu. Ja ti jednom napisa, tema je za vas. Oni sto imaju frizurice ko u curice smatraju sebe valjda muzevnim, onaj sto celavi smatra sebe muzevnim, meni nesto deseto itd. Razliciti pogledi, nema objektivnog komentara.statebriga wrote: 31 Oct 2018, 14:09nije to problem, vec nemate dovoljno muzevnog metarijala za dizanje ( i ne mislim iskljucivo na vas donji mozak)![]()
Vi sebe smatrate zenstvenim, a unakazite se ko klaun. Ali vama je to lijepo i zenstveno i idu komplimenti kao na traci.![]()
od nema nii subjektivnog komentara![]()
sad sam ja opet kriva jer nemate samopouzdanjaVrag wrote: 31 Oct 2018, 14:39statebriga wrote: 31 Oct 2018, 14:33ovo je netocnoVrag wrote: 31 Oct 2018, 14:31Sad jeste, sad nije problem, sad imamo, sad nemamo. Ja zene komplikovane. Eto bas me strah, sve mi suze niz guzicu. Ja ti jednom napisa, tema je za vas. Oni sto imaju frizurice ko u curice smatraju sebe valjda muzevnim, onaj sto celavi smatra sebe muzevnim, meni nesto deseto itd. Razliciti pogledi, nema objektivnog komentara.statebriga wrote: 31 Oct 2018, 14:09
nije to problem, vec nemate dovoljno muzevnog metarijala za dizanje ( i ne mislim iskljucivo na vas donji mozak)![]()
Vi sebe smatrate zenstvenim, a unakazite se ko klaun. Ali vama je to lijepo i zenstveno i idu komplimenti kao na traci.![]()
Oke evo. Muzevno krupno, onako prirodno misicavo, ne napuhano, bradica, celavo/kratko osisano, grubo lice
Etooo
Ista si ova jedna karlinka, pegla prava
Sta ce mi samopouzdanje, ne barim te. Nisi Majastatebriga wrote: 31 Oct 2018, 14:42sad sam ja opet kriva jer nemate samopouzdanjaVrag wrote: 31 Oct 2018, 14:39statebriga wrote: 31 Oct 2018, 14:33ovo je netocnoVrag wrote: 31 Oct 2018, 14:31
Sad jeste, sad nije problem, sad imamo, sad nemamo. Ja zene komplikovane. Eto bas me strah, sve mi suze niz guzicu. Ja ti jednom napisa, tema je za vas. Oni sto imaju frizurice ko u curice smatraju sebe valjda muzevnim, onaj sto celavi smatra sebe muzevnim, meni nesto deseto itd. Razliciti pogledi, nema objektivnog komentara.
Oke evo. Muzevno krupno, onako prirodno misicavo, ne napuhano, bradica, celavo/kratko osisano, grubo lice
Etooo
Ista si ova jedna karlinka, pegla prava![]()
zasto ste iziritirani na svojoj temi![]()
Ne da ti po zenstvenim temama da dodjes do izrazaja?Socrates wrote: 31 Oct 2018, 14:43 Lokalizuj je na ovoj temi i ne daj joj mrdnut', vrag.
Barem da necemu služis.
Ne, nego ste istih intelektualnih dometa, pa ste baš cool par.