Ne znam šta jesu, ali se vidi da nisu dogovorili sve detaljeSocrates wrote: 30 Oct 2018, 17:46 Ne znam sta da dodam.
Al' volio bih da znam sta su pričali noć prije vjenčanja.

Moderator: Krokodil Behko
Ne znam šta jesu, ali se vidi da nisu dogovorili sve detaljeSocrates wrote: 30 Oct 2018, 17:46 Ne znam sta da dodam.
Al' volio bih da znam sta su pričali noć prije vjenčanja.
'Sve mi teže pada jer sam u drugom stanju'
- Završila sam u Hitnoj trudna, a mladoženja nije reagirao. Iskoristio je mene i dijete da dobije ono što je najviše htio, a to su pare.
Mutevelija wrote: 31 Oct 2018, 17:27
He moj zemo pa bolje da si to šerijatski vjenčo i čeko do braka, sad svašta može biti.
Krokodil Behko wrote: 31 Oct 2018, 17:39Mutevelija wrote: 31 Oct 2018, 17:27
He moj zemo pa bolje da si to šerijatski vjenčo i čeko do braka, sad svašta može biti.
Hoće, trči. Šta će zaraditi na šerijatskim svatovima, dijeleći šerbe slučajnim prolaznicima iz kladare?
Mutevelija wrote: 31 Oct 2018, 17:43Krokodil Behko wrote: 31 Oct 2018, 17:39Mutevelija wrote: 31 Oct 2018, 17:27
Hoće, trči. Šta će zaraditi na šerijatskim svatovima, dijeleći šerbe slučajnim prolaznicima iz kladare?
Pa ko je govorio da nece biti obicne svadbe?![]()
Pa to se kombinuje, prvo se ide trijezno u dzamiju, pa se kasnije olesi na onoj svadbi, kod mene u brata 2 hodze bilo na svadbi ali su pili sok
a imao je prije toga serijatsko vjencanje, ono sve po obicaju, snaha nosila iz dzamije Kur'an u ruci, trebala predati materi (ali je predala neni, materinoj materi) i onda svadba se nastavila kod kuce
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests