ako kome trebaju dobra kola, povoljno, uvoz iz njemačke nek se javi

Moderator: Krokodil Behko
To sam napisao opcenito za nase oglase, nisam citao taj.mad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 11:34al fakat marketniški, ja bih ga uzeo samo iz razloga da kažem da sam kupio spejs yugo![]()
![]()
mad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 11:46 Eto
ako kome trebaju dobra kola, povoljno, uvoz iz njemačke nek se javi![]()
![]()
ima trica raznih, samo koje markeKrokodil Behko wrote: 02 Oct 2018, 11:55mad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 11:46 Eto
![]()
Imal dobra trica?![]()
Trica marke Renault, folcika, itdmad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 11:57ima trica raznih, samo koje markeKrokodil Behko wrote: 02 Oct 2018, 11:55mad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 11:46 Eto
![]()
Imal dobra trica?![]()
mazda, bmw, vauvau![]()
generalno, mazde su vrh auta, samo kod nas ih (govorim za nova vozila) zafrkava cijena jer su made in Japan pa imaju pored PDV-a i Carinu u iznosu od 15%, generalno rabljena mazda je odličan izbor, samo ako je, a to vrijedi i za sva rabljena vozila, održavana kako treba ali za moj pojam dosta bolji automobil u odnosu na vauvau iste klase i godišta...Hannibal wrote: 02 Oct 2018, 12:00 vozio sam se nedavno u mazdi petici, al je auto komotno jbt. ja sam sa svojih 2 metra lego znaci na zadnje sjediste
nije to do autaHannibal wrote: 02 Oct 2018, 12:09 al bi zato polovan vau vau otreso mazdu uz romaniju. ja sam se sjebo jednom kad sam se vraco sa nekim pezoom iz pazara kad me dedo sa jettom 2 predje uz romaniju
mad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 12:05generalno, mazde su vrh auta, samo kod nas ih (govorim za nova vozila) zafrkava cijena jer su made in Japan pa imaju pored PDV-a i Carinu u iznosu od 15%, generalno rabljena mazda je odličan izbor, samo ako je, a to vrijedi i za sva rabljena vozila, održavana kako treba ali za moj pojam dosta bolji automobil u odnosu na vauvau iste klase i godišta...Hannibal wrote: 02 Oct 2018, 12:00 vozio sam se nedavno u mazdi petici, al je auto komotno jbt. ja sam sa svojih 2 metra lego znaci na zadnje sjediste
mad_max_ba wrote: 02 Oct 2018, 12:19 Corolla,
ma ne sjeda mi toyota dizajnom nikako, da su dobra auta jesu, al brate meni lično ružni.
poređenja radi mazda 6 i toyota avensis....
ili insignia, pa čak i talisman (vozila iste klase) daleko ljepši od toyote...
P.S
Renault Talisman je merc...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests