Po meni je alimentacija nemoralna stvar, iz bilo kog razloga ako se zena rastavi odvuce dijete i ti joj moras sad placati, cak ako je otisla za drugog covjeka i ako te prevarila sa njim . Glupost .
Moderator: Krokodil Behko
A sta izvali.. Crvenim se opet umjesto tebeMutevelija wrote: 31 Oct 2018, 23:09 Ne znam nisam nikad cuo da ju je neko dobio
Po meni je alimentacija nemoralna stvar, iz bilo kog razloga ako se zena rastavi odvuce dijete i ti joj moras sad placati, cak ako je otisla za drugog covjeka i ako te prevarila sa njim . Glupost .
Nek bude kod tebe i placaj mu vise od te alimentacije duplo ako treba
Ja ne znam kakvu ti sliku o danasnjim muskarcima imas i da su oni popustljivi kao sto mislis i kao sto si sliku sebi zamislila u glavi, nije ovo holywood niti su neke romanse kao Romeo i Julija ovo je zivot, i nekakva romantika i slicne stvari su obicne bajke.Merlin246 wrote: 31 Oct 2018, 23:11A sta izvali.. Crvenim se opet umjesto tebeMutevelija wrote: 31 Oct 2018, 23:09 Ne znam nisam nikad cuo da ju je neko dobio
Po meni je alimentacija nemoralna stvar, iz bilo kog razloga ako se zena rastavi odvuce dijete i ti joj moras sad placati, cak ako je otisla za drugog covjeka i ako te prevarila sa njim . Glupost .![]()
OkMutevelija wrote: 31 Oct 2018, 23:12Ja ne znam kakvu ti sliku o danasnjim muskarcima imas i da su oni popustljivi kao sto mislis i kao sto si sliku sebi zamislila u glavi, nije ovo holywood niti su neke romanse kao Romeo i Julija ovo je zivot, i nekakva romantika i slicne stvari su obicne bajke.Merlin246 wrote: 31 Oct 2018, 23:11A sta izvali.. Crvenim se opet umjesto tebeMutevelija wrote: 31 Oct 2018, 23:09 Ne znam nisam nikad cuo da ju je neko dobio
Po meni je alimentacija nemoralna stvar, iz bilo kog razloga ako se zena rastavi odvuce dijete i ti joj moras sad placati, cak ako je otisla za drugog covjeka i ako te prevarila sa njim . Glupost .![]()
Muskarci su takvi kakvi su.
Dok ti preneses to ce biti vec treca rukaMutevelija wrote: 01 Nov 2018, 07:13 Iz prve ruke kolega mi kaže sta je bilo, bila u njega sestra na svadbi
To ne continued....![]()
Jos kad neke sklonosti interpretacije tu udju...ihhhh
U tvom svijetu ce biti tako naravnoMutevelija wrote: 31 Oct 2018, 17:53 Ma ne pričam ja o braku nego o sexu. Da ga je odgodio ne bi sad imao dijete na pomolu.
Klasična sad će ići da nije njegovosvejedno ako se ne ozeni sa njom bit ce manje musko, jer je napravio dijete (ili nije to ne znamo) a ne prihvata ga, kukavica ce biti.
A svejedno i ona će biti kurwa sa kopiletom , ako se ne vjenca za njega. Najlakse mi se žargonski izraziti.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests