Jednosmjerna ljubav
Moderator: spacebound
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
- Status: Offline
Re: NE-uzvracena LJubav
Rume, eh upravo zbog tog jednog zagrljaja, kada muskarac vidi i zna koliko je zeni tesko iz nekih c drugih razloga, pa ne pruzi taj zagrljaj, onda zena cesto misli da je ljubav ne uzvracena.
Znas kako kaze pjesma: "Srecu cine male stvari..."
Znas kako kaze pjesma: "Srecu cine male stvari..."
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Obavezno! A vrijedi i obrnuto.Rum wrote: 03 Nov 2018, 23:08
svakoj zeni treba muskarac koji ce joj reci , znam da si jaka al dodji da te zagrlim![]()
Čovjek od dva metra i sto kila se pretvori u pile i traži ženin zagrljaj u kojem vidi zaštitu i mir.
To nam je svima potrebno, fragilni smo i treba nam podrška i ljubav.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1608 times
- Been thanked: 3018 times
Ja nisam navikao da sa nekim komuniciram ozbiljno na temama.ina wrote: 03 Nov 2018, 23:36Opet tebe prvog da procitam....Mutevelija wrote: 03 Nov 2018, 19:55
Ako imas neku curu a ne uzvraca ti ljubav najbolje je prekinuti sve sa njom, jer uvijek ce biti ta neka nada kojoj ces se nadati da ces nesto imati sa njom ,a boljeti će te.
Ili drugo riješenje da nađeš djevojku koja ce akobude mogla zamijeniti nju.![]()
E dobro si. Kazes sve sto osjecas i poslije addio. Ali odlucno. Ono bas da i nijemi zidovi zapamte. Bez suza i patetike (u zenskom slucaju, vi muski i tako slabo kad suzite). Ako te slucajno uhvate u nesigurnosti, gotov/a si!
Privlacnost se desi a uz istu se ljubav (s vremenom) moze zajedno (poslije faze zaljubljenosti) da gradi.
To drugo spomenuto rijesenje je nezrelo (ili bolje receno anusackog mirisa) jer upustati se u novu vezu, ako nisi totalno oslobodjen (a za to je potrebno vremena i drugih interesa) od predhodne, moze dovesti nanovo do boli. Taj put mozda tudje.
A ja sam nesto uvjerena da koliko boli dijelis, toliko ti se vraca.
Pusti na kraju zamjene. Nikad niko nikoga ne moze (niti treba) zamijeniti.![]()
Ni jedna pahulja nije ista, a kamo li ljudi koje uvijek volimo na razlicite nacine (i u drugo vrijeme) koliko slicni bili.
Obicno napisem neki post, potpalim, pa onda nesto pisem, a ovako na prvu rijetko, niti ko ozbiljno replicira

Pa za muskarca je pogubno uzaludno trosenje vremena, da ostane u prisnim kontaktu sa drugaricom.
Cak kad ne bi razmišljao o njoj na način da mu bude partnerica, nekad ce izaci na površinu da je mozda zasluzio kod nje nesto vise od toga.
I onda on se kasnije nada, mozda bude nesto, kad ona mu javi da se pomirila sa svojim momkom, opet slijedi razočarenje nevjerica i tuga.
Tako sve u krug ako curi krene lose opet nadje rame za plakanje. I umiranje i zivljenje ponovo.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- ina
- Mjesečarka
- Has thanked: 4844 times
- Been thanked: 6555 times
Mutevelija wrote: 04 Nov 2018, 09:28Ja nisam navikao da sa nekim komuniciram ozbiljno na temama.ina wrote: 03 Nov 2018, 23:36Opet tebe prvog da procitam....Mutevelija wrote: 03 Nov 2018, 19:55
Ako imas neku curu a ne uzvraca ti ljubav najbolje je prekinuti sve sa njom, jer uvijek ce biti ta neka nada kojoj ces se nadati da ces nesto imati sa njom ,a boljeti će te.
Ili drugo riješenje da nađeš djevojku koja ce akobude mogla zamijeniti nju.![]()
E dobro si. Kazes sve sto osjecas i poslije addio. Ali odlucno. Ono bas da i nijemi zidovi zapamte. Bez suza i patetike (u zenskom slucaju, vi muski i tako slabo kad suzite). Ako te slucajno uhvate u nesigurnosti, gotov/a si!
Privlacnost se desi a uz istu se ljubav (s vremenom) moze zajedno (poslije faze zaljubljenosti) da gradi.
To drugo spomenuto rijesenje je nezrelo (ili bolje receno anusackog mirisa) jer upustati se u novu vezu, ako nisi totalno oslobodjen (a za to je potrebno vremena i drugih interesa) od predhodne, moze dovesti nanovo do boli. Taj put mozda tudje.
A ja sam nesto uvjerena da koliko boli dijelis, toliko ti se vraca.
Pusti na kraju zamjene. Nikad niko nikoga ne moze (niti treba) zamijeniti.![]()
Ni jedna pahulja nije ista, a kamo li ljudi koje uvijek volimo na razlicite nacine (i u drugo vrijeme) koliko slicni bili.
Obicno napisem neki post, potpalim, pa onda nesto pisem, a ovako na prvu rijetko, niti ko ozbiljno replicira
Pa za muskarca je pogubno uzaludno trosenje vremena, da ostane u prisnim kontaktu sa drugaricom.
Cak kad ne bi razmišljao o njoj na način da mu bude partnerica, nekad ce izaci na površinu da je mozda zasluzio kod nje nesto vise od toga.
I onda on se kasnije nada, mozda bude nesto, kad ona mu javi da se pomirila sa svojim momkom, opet slijedi razočarenje nevjerica i tuga.
Tako sve u krug ako curi krene lose opet nadje rame za plakanje. I umiranje i zivljenje ponovo.
Bas je bila rijec samo o forumskoj komunikaciji...

Zensko musko prijateljstvo jako je tesko ali nije nemoguce. Infantilno vjerujem i u to.

Vi muski ste inace previse optereceni seksom.
Ali

Svijest ima sidrište.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Divno. Lijepo sto si priznao konacno.Mutevelija wrote: 04 Nov 2018, 09:28
Ja nisam navikao da sa nekim komuniciram ozbiljno na temama.
Obicno napisem neki post, potpalim, pa onda nesto pisem, a ovako na prvu rijetko, niti ko ozbiljno replicira![]()
Zato sto si bezobrazan i potpaljujes, ko da pise s tobom ozbiljno? Sta imas od toga? Uzivas da nerviras ljude?
Mnogo djevojaka osjeti odredjeni karakter, pa ne znaju sta da uzvrate.
Pravis se pametan bzvz, umjesto da razmislis o osnovnoj kulturi.
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14291 times
- Been thanked: 9878 times
Po svemu postavljenom i recenom od Mutevelije, meni je samo jasno da on blage veze nema o musko-zenskim odnosima. Svi komentari tipa varace me, iskoristit ce me, smijace mi se, vozace me, necu da budem papucar , su dokaz za moju tvrdnju, plus da je njegov mozak kada su te vrste odnosa u pitanju, u nekom stadiju tinejdzera.
Treba jos puno vode Savom proteci da bi on naucio.
Tako smo ucili svi, ali nisamo se busali u prsa kako smo pokupitli svu pamet svijeta, kao nas Mutevelija.
Treba jos puno vode Savom proteci da bi on naucio.
Tako smo ucili svi, ali nisamo se busali u prsa kako smo pokupitli svu pamet svijeta, kao nas Mutevelija.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
sto ste toliko ozbiljne u vezi Mutevelijene neozbiljnosti 

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Heidi
- Forum [Bot]
Vjerovatno iz istog nepotrebnog razloga kao sto si ti komentarisala 

To smo.skuzili, prvo ne znas mnogo o tim temama, ono sto znas, saznao si od "mudraca" na šanku, ili dok uz duge noci kahvendisete...Mutevelija wrote: 04 Nov 2018, 09:28
Ja nisam navikao da sa nekim komuniciram ozbiljno na temama.
Ne iskljucujem ni razne internet adrese...kajgod, realno nemas blage veze i samo volis provocirati...
Ocito je i da nisi imao nikad prijateljicu...
Evo ove moje tu u reali svasta mi kazu, raskidaju, mire se, zaljubljuju...
Razočaran sam jedino, ako ja vidim, da je nesto pogubno za nju a ne da joj se reci...
Naravno uvijek je tu "opasnost" friendzone ili da bukne nesto, ali sa godinama se iskristalizira, sa kojom ces biti uvijek frend, a sa kojima je nemoguce...tj da jedno tu nesto vise ocekuje...
Jednako je tesko steci prijatelja, kako i prijateljicu...
Ali te spike, da je to nemoguce, protuprirodno i sto sve mogu ovdje procitati...ne stoje, bar ne kod mene...
Valjda je i do pristupa. I opterecenosti..
Habibti, ya nour el - ain... 

-
- Seksologinja
joj, samo me sekirate

-
- Seksologinja
storm wrote: 04 Nov 2018, 14:49
Ocito je i da nisi imao nikad prijateljicu...
Evo ove moje tu u reali svasta mi kazu, raskidaju, mire se, zaljubljuju...
Razočaran sam jedino, ako ja vidim, da je nesto pogubno za nju a ne da joj se reci...
Naravno uvijek je tu "opasnost" friendzone ili da bukne nesto, ali sa godinama se iskristalizira, sa kojom ces biti uvijek frend, a sa kojima je nemoguce...tj da jedno tu nesto vise ocekuje...
Jednako je tesko steci prijatelja, kako i prijateljicu...
Ali te spike, da je to nemoguce, protuprirodno i sto sve mogu ovdje procitati...ne stoje, bar ne kod mene...
Valjda je i do pristupa. I opterecenosti..

- Heidi
- Forum [Bot]
Ma niko se se ne sekira, nego i ti, brigo, imas potrebu to da napises kao da se neko sekira. Valjda tebi olaksa, sta li 

-
- Seksologinja
pa dobijem takav utisak nakon vaseg predavanje lekcije MutevelijiHeidi wrote: 04 Nov 2018, 14:54 Ma niko se se ne sekira, nego i ti, brigo, imas potrebu to da napises kao da se neko sekira. Valjda tebi olaksa, sta li![]()

-
- Seksologinja
obje strane nesto znaju, tako da tvoja izjava leti ravno u kantu za smece

- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4293 times
- Been thanked: 3204 times
Nikako mi se ne svidjaju koordinisane i simultane hajke na jednog forumasa. Mutevelija nije zlatan ali nije ni totalno los. Meni se, primjerice, daleko vise gadi zloba i mrznja koja prozima pojedine ovdje od njegove zajebancije.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Samo sto ti ne znas o cemu ja pisem, mostlystatebriga wrote: 04 Nov 2018, 14:59obje strane nesto znaju, tako da tvoja izjava leti ravno u kantu za smece![]()

Question everything.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14291 times
- Been thanked: 9878 times
KO je rekao da je los?
U najgoru ruku mozemo reci da je dosadan sa pametovanjem o stvarima o kojima ne zna nista ili skoro nista, ali da je los ili zao, to nije niko rekao.
U najgoru ruku mozemo reci da je dosadan sa pametovanjem o stvarima o kojima ne zna nista ili skoro nista, ali da je los ili zao, to nije niko rekao.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Jel neuzvracena ljubav kad ja volim sve forumase i forumasice a mene niko ne voli