ma samo prosipas suplju filozofijurethna wrote: 04 Nov 2018, 15:01Samo sto ti ne znas o cemu ja pisem, mostlystatebriga wrote: 04 Nov 2018, 14:59obje strane nesto znaju, tako da tvoja izjava leti ravno u kantu za smece![]()
![]()

Moderator: spacebound
ma samo prosipas suplju filozofijurethna wrote: 04 Nov 2018, 15:01Samo sto ti ne znas o cemu ja pisem, mostlystatebriga wrote: 04 Nov 2018, 14:59obje strane nesto znaju, tako da tvoja izjava leti ravno u kantu za smece![]()
![]()
DAgrozdjar wrote: 04 Nov 2018, 15:03 Jel neuzvracena ljubav kad ja volim sve forumase i forumasice a mene niko ne voli![]()
Ma pusti, ne objasnjavaj.Julia-Klara wrote: 04 Nov 2018, 15:02 KO je rekao da je los?
U najgoru ruku mozemo reci da je dosadan sa pametovanjem o stvarima o kojima ne zna nista ili skoro nista, ali da je los ili zao, to nije niko rekao.
Kasno ti se sad vaditi, svi su vec vidjeli da si jos jednom van kolosijeka.statebriga wrote: 04 Nov 2018, 15:03ma samo prosipas suplju filozofijurethna wrote: 04 Nov 2018, 15:01Samo sto ti ne znas o cemu ja pisem, mostlystatebriga wrote: 04 Nov 2018, 14:59obje strane nesto znaju, tako da tvoja izjava leti ravno u kantu za smece![]()
![]()
![]()
Hajka bi bila, da ti sa iskustvima, izneses svoj stav (i iznosis)Melek wrote: 04 Nov 2018, 15:00 Nikako mi se ne svidjaju koordinisane i simultane hajke na jednog forumasa. Mutevelija nije zlatan ali nije ni totalno los. Meni se, primjerice, daleko vise gadi zloba i mrznja koja prozima pojedine ovdje od njegove zajebancije.
To ti tako dodjegrozdjar wrote: 04 Nov 2018, 15:03 Jel neuzvracena ljubav kad ja volim sve forumase i forumasice a mene niko ne voli![]()
pises u ime svihrethna wrote: 04 Nov 2018, 15:05Kasno ti se sad vaditi, svi su vec vidjeli da si jos jednom van kolosijeka.statebriga wrote: 04 Nov 2018, 15:03ma samo prosipas suplju filozofijurethna wrote: 04 Nov 2018, 15:01Samo sto ti ne znas o cemu ja pisem, mostlystatebriga wrote: 04 Nov 2018, 14:59
obje strane nesto znaju, tako da tvoja izjava leti ravno u kantu za smece![]()
![]()
![]()
![]()
storm, opet pretejuete, nisu svi mladi isti, zasto bi Mute morao biti istog ponasnja kao Malena ili Zelenookistorm wrote: 04 Nov 2018, 15:07Hajka bi bila, da ti sa iskustvima, izneses svoj stav (i iznosis)Melek wrote: 04 Nov 2018, 15:00 Nikako mi se ne svidjaju koordinisane i simultane hajke na jednog forumasa. Mutevelija nije zlatan ali nije ni totalno los. Meni se, primjerice, daleko vise gadi zloba i mrznja koja prozima pojedine ovdje od njegove zajebancije.
Pa se većini ne svidja i progone te...
Ovaj momak, ugrubo...ne zna jos nista...
Pa ok i to, mlad, ima vremena...svi smo mi ucili, uspijevali, padali....
No on drma temama...znao, ne znao, on rastura, pametuje i uvjerava ostale, pa i duplo starije, kako je ispravno...
Zasto nam mala mu, green i ta generacija, ne soli pamet?
A ne šute...kažu što misle i ok, mozes se slagati ili ne...
Nisam ovo razumio?statebriga wrote: 04 Nov 2018, 15:10storm, opet pretejuete, nisu svi mladi isti, zasto bi Mute morao biti istog ponasnja kao Malena ili Zelenookistorm wrote: 04 Nov 2018, 15:07Hajka bi bila, da ti sa iskustvima, izneses svoj stav (i iznosis)Melek wrote: 04 Nov 2018, 15:00 Nikako mi se ne svidjaju koordinisane i simultane hajke na jednog forumasa. Mutevelija nije zlatan ali nije ni totalno los. Meni se, primjerice, daleko vise gadi zloba i mrznja koja prozima pojedine ovdje od njegove zajebancije.
No on drma temama...znao, ne znao, on rastura, pametuje i uvjerava ostale, pa i duplo starije, kako je ispravno...
A ne šute...kažu što misle i ok, mozes se slagati ili ne...![]()
Jok ja. Tebe drzi od neki dan pa si se sad pokusala ispraviti.statebriga wrote: 04 Nov 2018, 15:08pises u ime svihrethna wrote: 04 Nov 2018, 15:05Kasno ti se sad vaditi, svi su vec vidjeli da si jos jednom van kolosijeka.![]()
![]()
dzaba me peckas, doadan si![]()
sto nisi razumiostorm wrote: 04 Nov 2018, 15:11Nisam ovo razumio?statebriga wrote: 04 Nov 2018, 15:10storm, opet pretejuete, nisu svi mladi isti, zasto bi Mute morao biti istog ponasnja kao Malena ili Zelenookistorm wrote: 04 Nov 2018, 15:07Hajka bi bila, da ti sa iskustvima, izneses svoj stav (i iznosis)Melek wrote: 04 Nov 2018, 15:00 Nikako mi se ne svidjaju koordinisane i simultane hajke na jednog forumasa. Mutevelija nije zlatan ali nije ni totalno los. Meni se, primjerice, daleko vise gadi zloba i mrznja koja prozima pojedine ovdje od njegove zajebancije.
Oni su normalni
haaarethna wrote: 04 Nov 2018, 15:12Jok ja. Tebe drzi od neki dan pa si se sad pokusala ispraviti.statebriga wrote: 04 Nov 2018, 15:08pises u ime svihrethna wrote: 04 Nov 2018, 15:05Kasno ti se sad vaditi, svi su vec vidjeli da si jos jednom van kolosijeka.![]()
![]()
dzaba me peckas, doadan si![]()
Sagni se, uzmi slovo.. Ispalo od nervoze![]()
![]()
Da pojasnim. Mutevelija pocesto pretjera sa svojim fazonima i nekad nas glava zaboli od toga. Ali, da se osvrnemo malo i na same sebe. Vecina nas pretjera u ovom ili onom pogledu i to je po meni ok. Ipak je ovo forum gdje ljudi ponekad moraju da hiperventilisu svoje neke frustracije i pogane dane iz reale. Ali: - Mutevelija ne mrzi. Mutevelija, a to mu je jedna od najvecih vrlina, na sive i najcrnje uvrede i ponizavanja odgovori osmijehom. Nikad - ali bas nikad za nikad - nije uvrijedio i istresao zlobu i mrznju ovdje. Zbog toga cijenim Muteveliju kao forumasa. A vjerovatno bih ga cijenio i kao covjeka irl. Blage je naravi, zna da se sali i to je to.storm wrote: 04 Nov 2018, 15:11Nisam ovo razumio?statebriga wrote: 04 Nov 2018, 15:10storm, opet pretejuete, nisu svi mladi isti, zasto bi Mute morao biti istog ponasnja kao Malena ili Zelenookistorm wrote: 04 Nov 2018, 15:07Hajka bi bila, da ti sa iskustvima, izneses svoj stav (i iznosis)Melek wrote: 04 Nov 2018, 15:00 Nikako mi se ne svidjaju koordinisane i simultane hajke na jednog forumasa. Mutevelija nije zlatan ali nije ni totalno los. Meni se, primjerice, daleko vise gadi zloba i mrznja koja prozima pojedine ovdje od njegove zajebancije.
Oni su normalni
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests