Zasto, sa kim se ja to svadjam , nisam ni ucestvovao tamo gdje se se svadjali?Divlja_u_srcu wrote: 05 Nov 2018, 10:23 de ba Heidi, ne zezaj bona![]()
ovaj Al raščera sve živo sa foruma![]()
Hoces da kazes da trebam i ja otici sa foruma?
Moderator: Krokodil Behko
Zasto, sa kim se ja to svadjam , nisam ni ucestvovao tamo gdje se se svadjali?Divlja_u_srcu wrote: 05 Nov 2018, 10:23 de ba Heidi, ne zezaj bona![]()
ovaj Al raščera sve živo sa foruma![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

voljena osoba bi takodjer trebala odlicno poznavati necije rekacije, temperamentVeca wrote: 05 Nov 2018, 09:56Socrates wrote: 04 Nov 2018, 16:54 Ako bih vam davao savjete prije nego sto Crvena završi sve ovo kako treba.
Možda je ipak najbolje da imate nekog kao Mutu, kojeg svako može opandrciti po virtuelnoj glavi i kad je zaslužio i kad nije zaslužio. Šta će on balavac? Provokator. A nije da i on štedi. Al' eto.
Onako, zdravo je to za cjelokupnu sredinu. Svi se nekako udružimo.
Svi se bolje osjećamo. Dijelimo efektne reakcije like there's no tomorrow na račun ostroumnih sarkasticnih opaski oko Mute.
I to dzentlmenski i ženstveno.
Svaki forum, mislim, da treba nešto takvo. Neku takvu dinamiku.
Ja sam kao islamofob mogao da vršim tu funkciju umjesto Mute, al' j... ga nije tako ispalo.![]()
...da si bogdom, prije nego si se ulito, sebi savjet dao, da stanes i samo 5 sekundi razmislis!![]()
...najvise boli litanje od onoga kojeg gotivis, da ne kazem volis, za kojeg mislis da te je za ovo vrijeme upoznao i shvatiokao covjeka! ...yebem ja to, moram reci-takav sam, BLA BLA BLAAAA, ipak trebao bi da znas kada ces nesto i presutiti ili bar znati, kako nesto da kazes kad se radi o Heidi! ...tebi fali zrelosti, djecace, a to sam vec negdje napisala! ...alaj volim moje trece oko!
HAJDI, UZMI SI VREMENA, OHLADI MALO, PROSETAJ, RAZMISLI, PA SE VRATI!!! ...NIJE FER DA NAPUSTIS FORUM ZBOG NAS KOJI TE VOLE I POSTUJU, SHVACAJU!!!
JA SE NADAM DA CES SE VRATITI![]()
![]()
![]()

Ma vratit ce se ona.spacebound wrote: 05 Nov 2018, 14:53 Mala, pametno zboris, ali ja heidi obozavam i nista se tu pamet ne pita![]()

sto sam JA pogresno napisalaMala_Mu wrote: 05 Nov 2018, 14:50 Samo da kazem da je beze ovo komentarisanje i analiziranje necijeg odnosa, nista gore od mjesanja i advokata.
Prolazila sam slicno, znam, stajanje na strane i privatne poruke podrske ( doduse ne meni, ja sam bila crna ovca) itd..
Pustite ih..

Nije, ali neka te. Nedostajala sivila wrote: 05 Nov 2018, 14:39 Meni je vrime odavno ali eto opet se vratim
Iako sam "napustila" otkad sam prestala ozbiljno pisati
Ovo truc tamo truc vamo nije bas forumanje

Hoces budes kao javila wrote: 05 Nov 2018, 14:39 Meni je vrime odavno ali eto opet se vratim

a đe si to ozbiljno pisalavila wrote: 05 Nov 2018, 14:39 Meni je vrime odavno ali eto opet se vratim

I sjetila se toga kad je Vila dosla.. Jooj, ko te ne zna