Ja se sjećam da sam jedva čekala taj datum da se mogu upisati u autoškolu .. i biti vlastiti vozač..
Nije to tako davno bilo da se ne sjećate ... izvolite !!!

Moderator: Krokodil Behko
Hajd bar po nečemu ga pamtiš ... na kraju sve se dobro završilo...Mala_Mu wrote: 05 Nov 2018, 21:29 Ambulanti, doktorima.
Poslije operacije slijepog crijeva, rana se otvorila i morala dolaziti svaki dan na ciscenje.
+ plus infuziju jer sam bila slaba.
Eto, zanimljiv 18-ti rodjendan.
Tad mi nije bilo nimalo ''
![]()
Da. Mada sam definitvno drugacije zamisljala 18-tiČupava wrote: 05 Nov 2018, 21:32Hajd bar po nečemu ga pamtiš ... na kraju sve se dobro završilo...Mala_Mu wrote: 05 Nov 2018, 21:29 Ambulanti, doktorima.
Poslije operacije slijepog crijeva, rana se otvorila i morala dolaziti svaki dan na ciscenje.
![]()
Ma nikad nije kasno nadoknaditi poropusteno.. nemoj gubiti volju mlada si ti još ...Mala_Mu wrote: 05 Nov 2018, 21:51Da. Mada sam definitvno drugacije zamisljala 18-tiČupava wrote: 05 Nov 2018, 21:32Hajd bar po nečemu ga pamtiš ... na kraju sve se dobro završilo...Mala_Mu wrote: 05 Nov 2018, 21:29 Ambulanti, doktorima.
![]()
i mastala kako sta
I izgubila sam poslje volju za obiljezavanjem rodjendana![]()
Podsjeti me na NG, nakon 18rodjendanaspacebound wrote: 06 Nov 2018, 07:09 Uf, dje me nadje
Sluzbeno sam ga proslavila skupa s rodicom, tj. bilo zajednicko slavlje, njoj rodjendan bio zadnji dan septembra, a moj se potrefio u Ramazanu tako da smo malo pomjerile i slavile nekad oko 10. oktobra.Bilo je extra, jedno 40 nasih drugova, hektolitri alkohola i dzigaraste dzigare
Nisam se ja mogla pomirit s tim da ne obiljezim bas dan kad punim 18, pa smo nas dvije kupile vina i piva, i kod nje pile skoro cijelu noc.Unistile seA ujutro valja u bolnicu na praksu
Pjana sam je odradila
Samo da kazem da je ona sebi povracala u ruke pa bacala u umivaonik.Profesorica je pitala da nije trudna
Pisevi su bili taj dan.Nezaboravno
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest