Zivi smo.

Moderator: Krokodil Behko
I dileru je tesko kad izgubi ovisnikaSocrates wrote: 28 Jul 2017, 22:53 Pa zasto je onda uopste vazno sto smo navodno sve bolesniji?
Zivi smo.![]()
Sjećam se emisije i iritantnog glasa u špici, ali moram priznati da se ne sjećam ni jednog priloga o čemu je konkretno bio.Nice try wrote: 29 Jul 2017, 09:26 što nas čeka poslije te famozne 2000-te.
Moram li reći da je razočaranje pogolemo.
storm wrote: 28 Jul 2017, 10:25 Samo ce jugonostalgicari ostati isti
Ljudi nikako da ulete u 21' stoljece![]()
Pa kud zuris, tek sedamnaesta godina, a to sto su pricali vazi do 3000-te. Nisu sad oni krivi sto u vrijeme snimanja emisije nisu uzimali neciju starosnu dob u tom trenutkuNice try wrote: 29 Jul 2017, 09:26 Čini mi se da sam već pisala na sličnoj temi,ali prije rata je bila emisija,zvala se "Poslije 2000-te".Sigurno će se neki sjetiti.Redovno sam je gledala i radovala se svemu divnom što nas čeka poslije te famozne 2000-te.
Dosta tehničkih stvari koje su tada predviđali i čak prikazivali prototipe,nije se ni pojavilo.
Svejedno,valjda ljudi vole da misle da će im ubrzo biti bolje i kao lakše.
lakše se bore sa životom i samim sobom.
I ja sam stigla do te simpatičnosti,nema više razočarenjaBla wrote: 29 Jul 2017, 14:31Sjećam se emisije i iritantnog glasa u špici, ali moram priznati da se ne sjećam ni jednog priloga o čemu je konkretno bio.Nice try wrote: 29 Jul 2017, 09:26 što nas čeka poslije te famozne 2000-te.
Mislim da sam negdje pominjao, da je meni jedna tadašnja jaranica oko 2000-te dala na čitanje nekoliko tomova sa po stotinjak politikinih zabavnika. Ukoričena izdanja iz 70-ih i 80-ih godina. Pa je tamo bilo sličnih tekstova, šta nas očekuje za 10-20 godina i poslije. Ali je meni bilo to simpatično za čitati.
Pa,tada sam nekako očekivala, sve te stvari koje su nam obećavali,jel',pa nekako odmah 2001. ili bar par tih stvarčicarethna wrote: 29 Jul 2017, 22:22Pa kud zuris, tek sedamnaesta godina, a to sto su pricali vazi do 3000-te. Nisu sad oni krivi sto u vrijeme snimanja emisije nisu uzimali neciju starosnu dob u tom trenutkuNice try wrote: 29 Jul 2017, 09:26 Čini mi se da sam već pisala na sličnoj temi,ali prije rata je bila emisija,zvala se "Poslije 2000-te".Sigurno će se neki sjetiti.Redovno sam je gledala i radovala se svemu divnom što nas čeka poslije te famozne 2000-te.
Dosta tehničkih stvari koje su tada predviđali i čak prikazivali prototipe,nije se ni pojavilo.
Svejedno,valjda ljudi vole da misle da će im ubrzo biti bolje i kao lakše.
lakše se bore sa životom i samim sobom.![]()