Nema tu pravila, posebno kad je u pitanju ljubomora, naprave ljudi problem i gde ga nema.

Moderator: spacebound
Nema tu pravila, posebno kad je u pitanju ljubomora, naprave ljudi problem i gde ga nema.
Pa rekoh gore u postu, razlog ne mora obavezno biti nepogodan za vezu, niti mora biti bilo kakav oblik varanja biti u pitanju.
haha kad se sjetim svih frka u društvu i šire....pa zbog lajkova ljudi popizdetoxic wrote: 09 Nov 2018, 18:49Nema tu pravila, posebno kad je u pitanju ljubomora, naprave ljudi problem i gde ga nema.![]()
Pa dobro sad eto u pravu sigreeneyes wrote: 09 Nov 2018, 18:48 To o cemu ti pricas je druga stvar. Tu te i mogu razumjetiali sto neko gore rece ako vec sumnjas, brate mili, stavi ga pred sebe i popricajte ko ljudi.
ok....znači ti bi mi to progledala kroz prstelejlamo wrote: 09 Nov 2018, 18:55 a de, pa svi gledamo fotografije zgodnih muškaraca i žena i razumijemo to...![]()
bi....i ja bi ti poslao kojeg zgodnog, da ga prokomentiramo
Ako netko ima telefon na stolu ne znaci da ga ne ispusta iz ruku i da gleda stalno u telefon. Pa to je nepostovanje prema osobama s kojima si, slazem se.Julia-Klara wrote: 09 Nov 2018, 18:57 Pobornik sam teze da svako ima pravo na svoju privatnost, ma kakva ona bila.
Kada bi partner i pomislio da mi pregleda mobitel ko dmene bi zazvonilo zvono za uzbunu - znak da mi ne vjeruje. A kada mi vec ne vjeruje, koji kuJac je sa mnom.
Nikad, ali NIKAD nisam bila u vezi sa jednim a shemala se s drugim, na bilo koji nacin.
Kao neko ko je vodio (pisao) dnevnik cijeli svoj zivot (da, i danas to radim), jednako kao sto ne zelim da mi neko cita misli stavljene na papir, ne zelim ni da mi to radi na telefonu.
Jos jedn aopaska vezana za telefon - nista mi mrze nema od telefona na stolu kad izadjem, i nerijetko se i posvadjam sa prijateljicama i prijateljima ako pocnu gledati u telefon svaki cas. Ako ja mogu svoj telefon drzati u tasni, izvoli, zaboravi da imas svoj, makar tih pola sata mozemo posvetiti paznju jedno drugom, a ne pistanju iz telefona![]()
Merlin246 wrote: 09 Nov 2018, 19:04Ako netko ima telefon na stolu ne znaci da ga ne ispusta iz ruku i da gleda stalno u telefon. Pa to je nepostovanje prema osobama s kojima si, slazem se.Julia-Klara wrote: 09 Nov 2018, 18:57 Pobornik sam teze da svako ima pravo na svoju privatnost, ma kakva ona bila.
Kada bi partner i pomislio da mi pregleda mobitel ko dmene bi zazvonilo zvono za uzbunu - znak da mi ne vjeruje. A kada mi vec ne vjeruje, koji kuJac je sa mnom.
Nikad, ali NIKAD nisam bila u vezi sa jednim a shemala se s drugim, na bilo koji nacin.
Kao neko ko je vodio (pisao) dnevnik cijeli svoj zivot (da, i danas to radim), jednako kao sto ne zelim da mi neko cita misli stavljene na papir, ne zelim ni da mi to radi na telefonu.
Jos jedn aopaska vezana za telefon - nista mi mrze nema od telefona na stolu kad izadjem, i nerijetko se i posvadjam sa prijateljicama i prijateljima ako pocnu gledati u telefon svaki cas. Ako ja mogu svoj telefon drzati u tasni, izvoli, zaboravi da imas svoj, makar tih pola sata mozemo posvetiti paznju jedno drugom, a ne pistanju iz telefona![]()
Mislim da je bilo jasno sta sam htjela reci.
Dopisuju se jedno s drugimJulia-Klara wrote: 09 Nov 2018, 19:07 Naravno da je , govorila sam sta ja ne volim, a desava se cesto.
Koliko sam puta vidjela dvoje sjede zajedno, i tipkaju u telefon, ne pricajuOnda kontam, mozda se medjusobno dopisuju.
Sjecam se lijepog vremena kad je postojao samo fiksni telefonI ne znas da imas propusten poziv, ne cupas kosu kada ne budes kuci kad neko nazove
![]()
Pa daMerlin246 wrote: 09 Nov 2018, 19:10Dopisuju se jedno s drugimJulia-Klara wrote: 09 Nov 2018, 19:07 Naravno da je , govorila sam sta ja ne volim, a desava se cesto.
Koliko sam puta vidjela dvoje sjede zajedno, i tipkaju u telefon, ne pricajuOnda kontam, mozda se medjusobno dopisuju.
Sjecam se lijepog vremena kad je postojao samo fiksni telefonI ne znas da imas propusten poziv, ne cupas kosu kada ne budes kuci kad neko nazove
![]()
![]()
Ljepse bi bilo da nema telefona, ovo je stvarno preslo svaku mjeru, pogotovo kad vidis takve neke stvari.![]()
Jeba je danas u zvukovimaJulia-Klara wrote: 09 Nov 2018, 19:11 na mom telefonu su zvukovi uvijek iskljuceni - na poslu jer ne volim , kod kuce jer opet ne vozim da mi zvrcka
Kad sam kod mojih, ako su slcajno tonovi ukljuceni , tata svaki put kaze: "Klaro, evo ga cvrkuce", pa me i on dodatno nervira![]()