Moderator: VIP
+1Socrates wrote: 15 Nov 2018, 22:59 I kod mene isto.
Ne znam zašto ljudi misle da se vežu zbog policajaca.
sramota me i reć.....Chloe wrote: 16 Nov 2018, 09:18 Ne shvatam da neko izgubi čarapu u kući a tek mi je trenerka misterija.![]()
Gdje je bila Maxo?
Da nije bila na tebi?mad_max_ba wrote: 16 Nov 2018, 09:25sramota me i reć.....Chloe wrote: 16 Nov 2018, 09:18 Ne shvatam da neko izgubi čarapu u kući a tek mi je trenerka misterija.![]()
Gdje je bila Maxo?
![]()
![]()
![]()
Hajde bježi sad ... tvoja mi trenerka okupirala misli ..
mad_max_ba wrote: 16 Nov 2018, 09:38 jučer me je draga prozivala za neke tako stvari...
npr kada smo se zabavljali zaboravio sam biciklo u jednom objektu, tek nakon 4 dana sam uopšte i shvatio da nemam bicikla i to me je vlasnik tog objekta pitao što mi stoji biciklo kod njega![]()
![]()
neki dan sam se kod drage uvratio na njen posao po ključeve od auta, došao kući pješke i tek kad sam trebao krenuti po nju, skonto da nisam ni došao kući autom.... (ovo je period od cca 3-4 sata)![]()
tek bili kupili ovaj stan u kojem smo sad, nekih 2 mjeseca smo i živjeli u njemu, s posla se vraćao i pokušavam da otključam vrata, ključ nikako ne ide u bravu, zapravo je bila brava stana u kojem smo ranije živjeli (apsolutno nikakvih vizualno dodirnih tačaka ova dva stana nemaju, drugačiji haustori, stepenice, ulazi. druga i spratnost..... )
tako da mi se dese te neke stvari.
Ne nisu nikakvi opijati u pitanju jbg....
prijatelju ovo sa biciklom je bilo kada sam imao 21-22 godine
to tospacebound wrote: 16 Nov 2018, 09:51 Nema veze sa godinama, oduvijek sam takva, sto je mamu do nervnog sloma dovodilo.Nikad isti kisobran nisam dvaput kuci donijela.jednom sam pokisla kad sam krenula kuci, a nisam se sjetila da sam donijela kisobran u skolu![]()
![]()
skrenuo si s puta jebla te bebaVrag wrote: 16 Nov 2018, 10:00 ja jos ponosan bio ba
ono ista boja, ne mijenja se, 6 mjeseci cvjeta, jos slikam, pucam storije