Parod terorise,
Merlin dobro ni bilo da ti malo zaobidzes neke postove,za tvoje dobro
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Parod terorise,
spacebound wrote: 21 Nov 2018, 11:03 ma mislila je na terorise, ili greska u pisanju, ili joj nas jezik bas ne ide.
Ovo su neke prijetnjeLanci wrote: 21 Nov 2018, 11:07Parod terorise,
Merlin dobro ni bilo da ti malo zaobidzes neke postove,za tvoje dobro![]()
Ma jok kakve prijetnje

spacebound wrote: 21 Nov 2018, 10:57 Eh eto veco, sad ja idiot![]()
A sta cu, odhebala sam ja davno jednu rodicu koja je moje godiste, ali daidzu koji mi otac moze biti po godinama ne mogu.Uvijek nadje nesto da me kinji.Ja se povucem i to je to.
Tako je. Potpisujem svaki postVeca wrote: 21 Nov 2018, 11:17spacebound wrote: 21 Nov 2018, 10:57 Eh eto veco, sad ja idiot![]()
A sta cu, odhebala sam ja davno jednu rodicu koja je moje godiste, ali daidzu koji mi otac moze biti po godinama ne mogu.Uvijek nadje nesto da me kinji.Ja se povucem i to je to.
...ja sam pitala sebe da li sam idiot, i uvijek sebe pitam, pitala i pitacu, u takvim situacijama...hvala bogu, rano u svom djetinjstvu sam shvatila DA NISAM I NE ZELIM DA BUDEM!!! ...TKO POSTUJE MENE, BUJRUM, TKO NE POSTUJE, MORA WEG, ON ILI JA, ALI COVJEK MORA PRVO NAUCITI DA SAM SEBE POSTUJE!!!
...i ne praviti se, simulirati sam sebe, NEGO STVARNO!!!
![]()

Malena, ovaj avatar mi nikao ne ide uz tebe. Imaš ti njih puno boljih. kiss

Ih sto

Teta je lijepa, pozitivna al' to je teta a ti si ipak naša djevojčica. Razumiješ me valjda ....

RazumijemChloe wrote: 21 Nov 2018, 12:33Teta je lijepa, pozitivna al' to je teta a ti si ipak naša djevojčica. Razumiješ me valjda ....

uhh koliko mi se puta znalo desiti da zamalo dreknem na zajedničkom ručku, ali uvjek popustim i onda kod kuće glavu lupam o zid. jer da kažem nešto sto nekome ne pase opet sam ja govno, uvjek ja kriva budem. dok šutim nema belaja.storm wrote: 21 Nov 2018, 11:26 Samo rezati oko sebe, što krade energiju...
Dugo sam i ja trpio, šutio na svašta, zbog nekog mira... Njihovog, a ne svog!!
Onda se zbio jedan ručak, onako šire obitelji... I tesko sam eskalirao
Završilo je da sam sve poslao u tri krasne i odhebao na neko vrijeme... Kasnije su mi kapali sa isprikama i tim sranjima...
Sad?
Eheeeee![]()