Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Krokodil Behko wrote: 21 Nov 2018, 08:43
Da li ste za legalizaciju istospolnih brakova, swingera i marihuane?
Forumaši od A do K -protiv.
Forumaši od M do Z - za.
Da vidimo kako bi se za te ideje borili Zloćko i Mutko
Bas bih voljela ucestvovati u debati, da vidim kakve ja sposobnosti po tom pitanju imam, samo ova mi je tema u startu podijeljena. Prvo, ne bih svrstavala istospolne brakove i swingere u isti kos sa marihuanom, a drugo, podjela debatnih timova je malo diskutabilna jer moze biti da je osoba D izricito stava "ZA", a osoba R izricito "PROTIV" i kako onda da brani svoj stav
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Cvrle wrote: 21 Nov 2018, 10:56
Bas bih voljela ucestvovati u debati, da vidim kakve ja sposobnosti po tom pitanju imam, samo ova mi je tema u startu podijeljena. Prvo, ne bih svrstavala istospolne brakove i swingere u isti kos sa marihuanom, a drugo, podjela debatnih timova je malo diskutabilna jer moze biti da je osoba D izricito stava "ZA", a osoba R izricito "PROTIV" i kako onda da brani svoj stav
Meni je tu posebna draž.
Npr. na ovu temu: "Da li ste za legalizaciju istospolnih brakova, swingera i marihuane?" Soc protiv - Mute za
Meni je tu posebna draž.
Npr. na ovu temu: "Da li ste za legalizaciju istospolnih brakova, swingera i marihuane?" Soc protiv - Mute za
Svako se nadam tebe čitati u debatama.
Ali po ovoj podjeli i Soc i Mute su u istoj kategoriji Bili bi udruzene snage
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Meni je tu posebna draž.
Svako se nadam tebe čitati u debatama.
Ali po ovoj podjeli i Soc i Mute su u istoj kategoriji Bili bi udruzene snage
Da. Vidjela sam. I puno je jača druga polovina a ujedno se poklapa sa njihovim mišljenjem. U prednosti su na samom startu.
storm wrote: 21 Nov 2018, 14:05
Pa point je debata, argumentiranje, elokventnost, bez obzira na osobni stav...
Hjooo kako je onda mlatim po gay populaciji, mute je nula
A cek cek... Debata je zamisljena da ne branimo svoj stav, nego stav tamo nekog "naucnika" ???
storm wrote: 21 Nov 2018, 14:05
Pa point je debata, argumentiranje, elokventnost, bez obzira na osobni stav...
Hjooo kako je onda mlatim po gay populaciji, mute je nula
A cek cek... Debata je zamisljena da ne branimo svoj stav, nego stav tamo nekog "naucnika" ???
branis stav svoje ekipe, pa bila ona afirmativna ili negacijska, nebitno,...