Nego da vas pitam, jel se vama desava da vas iz cista mira zigne u grudnom kosu kad pokusate udahnuti?
Meni se to zadnjih par dana desilo u par navrata, i sve kontam srcka ce me

Moderator: VIP
tako je i mog dedu rahmetlitoxic wrote: 21 Nov 2018, 14:26 A radujem se vikendu k'o da sam nesto planiralaMislim jesam, al su mi planovi propali.
Nego da vas pitam, jel se vama desava da vas iz cista mira zigne u grudnom kosu kad pokusate udahnuti?
Meni se to zadnjih par dana desilo u par navrata, i sve kontam srcka ce me![]()
Ako ja tebi dam nanin pa ces vidjeti...
Nemoj cvrle oklagijom
šta ti je ba sa autom jbttoxic wrote: 21 Nov 2018, 14:48 Moze biti bilo koji od tih razloga, nemam pojma, zakazacu kod doktora. Ma verovatno je nekakva glupost, nego sam ja panicar kad su bolesti u pitanju, pa odma' kontam najgore![]()
pa si dosao na forum i nama da ubijes volju za bilo cim?
I njega ce srcka izgledamad_max_ba wrote: 21 Nov 2018, 14:49šta ti je ba sa autom jbttoxic wrote: 21 Nov 2018, 14:48 Moze biti bilo koji od tih razloga, nemam pojma, zakazacu kod doktora. Ma verovatno je nekakva glupost, nego sam ja panicar kad su bolesti u pitanju, pa odma' kontam najgore![]()
Pa meni se dešava, spominjala sam već na forumu. I prestane par dana i ja zaboravim na to. I opet. Dišem još.toxic wrote: 21 Nov 2018, 14:26 A radujem se vikendu k'o da sam nesto planiralaMislim jesam, al su mi planovi propali.
Meni se to zadnjih par dana desilo u par navrata, i sve kontam srcka ce me![]()
Fino zaboravim.toxic wrote: 21 Nov 2018, 15:05 Kako bona zaboravis?
Ne mogu ja pustiti, moram znati razlog sto me ziga![]()