"Da li ste za legalizaciju istospolnih brakova, swingera i marihuane?"
PROTIV!
1. Homoseksualci su od kika vijeka "oznacavani" kao "izrodi", bez obzira sto je homoseksualnost bila jako rasprostranjena u vladajucim klasama, jos u nekim starim civilizacijama. Homoseksualizam je zabranjen kroz religije, jer se kosi sa prirodom. Bog je ostavio razlicite spolove kako bi moglo doci do razmnozavanja covjecanstva na prirodan nacin. Zasto bi sada dozvoljavali tako nesto i isli prvo protiv Boga, a samim tim i protiv prirode?
2. Nisam bas na cisto s pojmom "swingeri" ali ono sto znam o tome, svrstavam u istu kategoriju sa homoseksualizmom, jer se tu ne zna ko koga degeneci. Posmatrati nekoga drugog kako radi ono sto radi, pa se uz to uzbudjivati i prikljucivati tom vec zapocetom cinu, je potpuno bolesno. Cak ne mogu reci ni "zivotinjski" jer i zivotinje imaju svoja pravila i ne mijesaju se, ne sexaju se coporativno vec po pravilu jacega.
3. Marihuana, do skoro je svrstavana u opijate koji su koristeni samo za uzivanja, odnosno "bjezanja od stvarnosti" ljudi koji su na bilo koji nacin nezadovoljni zivotom i okruzenjem. Na zalost, jako cesto se desavalo da uzivanje marihuane dovede do losih stvari kao sto su: nesrece, ubistva, silovanja...
4. Sve tri stavke, prethodno pobrojane, uzrokuju samo lose stvari. Homoseksualnost vodi sterilitetu, smanjenju razvoja ljudske vrste, swingeri donose nove zarazne bolesti koje obicno bivaju smrtog ishoda, marihuana je opet najblazi tip od svih najbojanih zla jer se ustanovilo najnovijim istrazivanjima da ipak ima ljekovitog svojstva.
5. Od svega naprijed navedenog, PROTIV sam legalizacije svih navedenih stvari jer uzrokuju lose rezultate za cijelo covjecanstvo, utice na smanjenje morala kod mladih generacija i dovodi do sve vise kriminala, prostitucije i unistavanja zivota uopste.
Definitivno PROTIV!
p.s. nemoj slucajno kome da padne pa pamet da mi se smije