Merlin246 wrote: 22 Nov 2018, 12:56
Tipicno balkansko razmisljanje..
"Kako ga samo nije sramota, eno kupio najnovijeg bmw-a a koliko ljudi nema sta da jede, jedva spaja kraj s krajem. Ma samo se ku*ci i provocira, gad jedan kako se usudjuje tako nesto da uradi opce."
opet ti kroz svoju prizmu gledaš i kroz ono što ti trošiš na sebe....
A jesi našla primjer meni za ovo sa autima baš
Evo nešto sad.
Kupih sinu telefon koji je skuplji i od mog i od hanuminog 3x, hvala Bogu pa sam mogao i bio u prilici a i on je svojim ponašanjem i rezultatima zaslužio, zaslužio je i više jebeš telefon. Međutim ono što hoću da istaknem jeste to da će se skupiti njih dvojica trojica, nebitno, i uzeti na zub i zajebanciju na dječaka i ili djevojčicu sa najslabijim telefonom u razredu, jer nemaju osjećaj da to što rade vrijeđa tu osobu i/ili jednostavno nema novca za bolje.
Uzeh primjer telefon a garderoba je još bolnija tačka, pa imamo zajebanciju djevojčica (tako tih dobrostojećih) prema jednoj djevojčici koja se bori za život i čiji roditelji skrhaše sav novac na njeno liječenje, pa joj spočitavaju garderobu i kako se obalči sa dronjak itd itd....
A @storme pa normalno jbte, da ću potrošiti na sebe i na svoju djecu, pa za šta crnčimo i ja i draga od jutra do sutra.
Ali ipak neke stvari trebaju da budu skromne.
@Čupava, znam tačno, nažalost nisam imao hrabrosti slikat, djevojčica nekih 13-14 godina više je gola nego obučena......
Nezz kod mene su muška djeca tako da nmgu stvarno o tome komentarisati ali takvo oblačenje djevojčica mi je van svake pameti i norme,
nemojte slučajno da bi ko sad podegao da smatram da se trebaju pokriti po šerijatu, ali brate zna se šta je primjereno jbt...